Jump to content


Canada Jack

Application deployment Failed -“Could not find the policy in WMI for SCCM-Test-Package”.

Recommended Posts

Hi guys

 

We deployment SCCM-Test-Package to 4000 PCs (Desktop) recently, 90% are Succeeded.

 

I checked the execmgr.log that PChas failed. And found “Could not find the policy in WMI for package 9000046A program 01-[Desktop]-SCCM-Test-Package”. So first I think this is WMI issues. But later on I checked the execmgr.log of some PCs that shows Succeeded, it has same message in log file.

 

Did some google, someone said it’s a bug of SCCM 2012 SP1. But someone said this is relate to WMI that broken by other application. I am lost.

 

So anybody has same issues before?

 

 

 

Thanks

execmgr.log

Share this post


Link to post
Share on other sites


Policy arrived for the package

<![LOG[Policy arrived for parent package 9000046A program 01-[Desktop]-SCCM-Test-Package]LOG]!><time="15:14:43.869+240" date="09-11-2013" component="execmgr" context="" type="1" thread="6044" file="execreqmgr.cpp:6894">

Package was not available

<![LOG[OnContentAvailable program 01-[Desktop]-SCCM-Test-Package NOT available, 0x80091007]LOG]!><time="02:05:05.357+240" date="09-12-2013" component="execmgr" context="" type="3" thread="5992" file="executionrequest.cpp:4800">

Then you might have done something with the source

 

instance of SoftDistAdvertHashMismatchEvent

 

Redictribute the package and check and again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Policy arrived for the package

<![LOG[Policy arrived for parent package 9000046A program 01-[Desktop]-SCCM-Test-Package]LOG]!><time="15:14:43.869+240" date="09-11-2013" component="execmgr" context="" type="1" thread="6044" file="execreqmgr.cpp:6894">

 

Package was not available

<![LOG[OnContentAvailable program 01-[Desktop]-SCCM-Test-Package NOT available, 0x80091007]LOG]!><time="02:05:05.357+240" date="09-12-2013" component="execmgr" context="" type="3" thread="5992" file="executionrequest.cpp:4800">

 

Then you might have done something with the source

 

instance of SoftDistAdvertHashMismatchEvent

 

Redictribute the package and check and again

 

 

Thanks.

 

However I am still think: the package is deployed to 4000 PCs (Desktop), 90% are Succeeded. I mean, it's same package source file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the following Tool you can check and fix WMI errors (and a lot of other cool things) :

 

http://sccmcat.codeplex.com/

 

Thank you for your time.

 

However I run wbemtest and wmimgmt.msc on the PC that show “Could not find the policy in WMI for SCCM-Test-Package”, it didn't show any WMI problem.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...