Jump to content


bman

Established Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bman

  • Rank
    Member
  1. That is a good idea but my problem is that they travel a lot and are intermittently online in hotels, etc. Actually I did notice that mine completed when on WiFi but in the SCCM reports shows a failure.
  2. I am trying to figure out how to update remote Windows 10 users who VPN in to feature update (1809). For users located on the LAN I have a task sequence that runs and does the update but for users connecting in with the VPN over a WAN the amount of data that is required to do the update would take too long when connecting by way of VPN. Has anyone figured out the best way to solve this?
  3. I am going to be imaging multiple hard drives off of one PC. We use SCCM 2012 and there is the issue of duplicate MAC addresses in SCCM once I image one drive. SCCM will see the MAC address of the PC and won't let me create another one off the same PC. There is a way to enter a MAC address in the registry on the SCCM server that will exclude it from being entered into the SCCM database. The MAC entered in the registry would be the dongle MAC. This article explians it better: https://blogs.technet.microsoft.com/system_center_configuration_manager_operating_system_deployment_support_blog/2015/08/27/reusing-the-same-nic-for-multiple-pxe-initiated-deployments-in-system-center-configuration-manger-osd/
  4. Hello, Has anyone been able to PXE boot EliteBook 840 series laptops with a Ethernet to USB dongle? I am using an HP branded USB to Ethernet dongle (N7P47UT). I have added the drivers to the boot image and updated the BIOS to the current version.
  5. I need to find a way to deploy Windows 10 to multiple hard drives using the same PC with SCCM 2012. Since SCCM uses the MAC address as the identifier after one drive is imaged the next can't be done since it will show the same MAC address. Does anyone have any ideas?
  6. SCCM Version 1702. Trying to set the schedule on a DP to restrict when data can be sent. I can set the availability for certain days of the week so they allow only high priority but once I apply and click OK and open the DP to look at the settings the changes I made are gone. Anyone have any ideas as to where I should look at solving this?
  7. I should be able to just create the Software Update Group (which I did) and then once created right click and choose Deploy, select the collection to deploy to along with some other questions and it normally is all set after that. No need to create a package.
  8. keilamym, When I do that it wants me to select or create a deployment package.
  9. Hello, I have SCCM 2012 and have created a Software Update group to deploy Windows 10 updates. The group is created but in the Downloaded column shows No for all but two updates. It has synced with our WSUS server and the wsyncmgr.log file shows things such as Skipped Update for Windows 10....KB number because it is up to date. How do I get the updates to show downloaded?
  10. I have a Microsoft Surface Book and a Surface. Both of course have SSD drives. I also have a HP Laptop that has a SSD drive in it and both laptops and desktops that have mechanical drives in them. I am imaging them with SCCM 2012. When I install the image everything works OK with the exception of the Surface Book and the Surface. On those everything is fine but the System Protection (system restore) is set to off where on all the other ones I image as described above have it turned on. I have an answer file that has it set to be on. Any ideas as to why it is off on the MS surfaces?
  11. So you used DISM to add the drivers for the USB 3.0 eXtensible Host Controller and the NIC along with the two KB ones? That is what I did. Added them to the custom WIM I have.
  12. So the BIOS update fixed it? Did you add the softpaqs and drivers to a custom WIM file in MDT?
  13. Has anyone had experience using MDT 2013 to image an EliteBook 840 G3 with the solid state drive with NVM Express? I am trying to install Windows 7 Enterprise 64 bit using MDT 2013. I can drop the image but when it boots back up after Windows is installed the Windows flag starts to appear and then it freezes. I have integrated these into the custom WIM file. KB2990940 and KB3087873 and also the USB 3.0 driver according to the HP document C05040446. Any suggestions that I can try?
  14. Hello, I am trying to image an HP EliteDesk 705 G2 using MDT 2013 ver 6.3.8330.1000. I am using a task sequence that defines what drivers are downloaded based on make and model. Installing Windows 7. It works for every model we image with the exception of the 705 G2. It does not download the drivers as I can see it does with all the other models. Has anyone else had this problem with this model? smsts.log
×
×
  • Create New...