Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'Drivers'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Parsing step node: Dell Latitude 5480 TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) Description: TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) ContinueOnError: TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) SuccessCodeList: 0 TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) RetryCount: 0 TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) A condition is associated with the step found TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) Found and operator. TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) There are 1 operands TSManager 4/30/2018 8:33:29 AM 3632 (0x0E30) **Processing expression node TSManager 4/30/2018 8
  2. Cross Post from https://www.ccrossan.com/sccm/sccm-1511-driver-migration-fails/ While migrating drivers from SCCM 2012 to SCCM 1511, the migration can fail with the following error message: Couldn't find the specified instance SMS_CategoryInstance.CategoryInstance_UniqueID='DriverCategories: This occurs given the following scenario: A driver is added to SCCM A category is assigned to the driver The category is deleted from the driver The migration job attempts to migrate the driver to a new SCCM environment Consider the following error message: Couldn't find the specified instance SMS_Cat
  3. As someone who is installing his first SCCM solution, I hope this is something easy. I believe that SCCM is deleting kodak scanner drivers from our Windows 10 LTSB 2016 clients, however I don't believe I have any drivers set to update within SCCM. I currently have our Windows 10 ADR set to run on the 2nd Friday of each month and SCEP / Defender updates running each morning @ 1:00am. (Users report seeing the Config Manager Taskbar notification on occasion throughout the month though) When looking at the Driver events all clients seem to lose their Kodak i2xxx scanner driver betw
  4. Is it safe to import drivers for a newly acquired model while an osd task sequence might be running? I say might be running because our company is a global one and imaging of machines can be going on without my knowledge. Should I wait for our change management window to import new drivers for use in the OSD or is it safe to do so during business hours?
  5. Hi, We are currently looking at deploying windows 10 education 1610 across our corporate network (we are a college). The gold image has been created and successfully deployed to machines however we are finding that there are some drivers missing from the machines on completion. I know that drivers can be added into SCCM as packages to be used in the deployments but since we dont run on a standard model of machine this can become a bit of a laborious process. We noted that when you install a standard version of windows in a non corporate environment, windows will try to find dri
  6. We are running a single SCCM 2012 R2 SP1 CU1 server in out LAB environment with the following patches applied: https://support.microsoft.com/en-us/kb3091103/ https://support.microsoft.com/en-us/kb/3089193 https://support.microsoft.com/en-us/kb/3084586 We are LAB testing the Windows 10 deployment to our devices, including Surface Pro 3, Dell E5550, Dell E5530. Boot image is version WinPE 10.0.10240.16384 At this moment we are having issues with installing device drivers during deployment. Some drivers get installed without problems, but most of them won't install at all. Following
  7. team, I have Offices spread about the world with DPs at each of them. I'm cooking with Config Man CB 1702, Single site. 14 internal DPs and 1 internet facing DP. Shiny. Albeit Drivers, Packages or Applications; not every site (office) requires all content I have to offer. I have a single OSD TS I'd like to use, but I cannot afford distributing every package to every DP around the globe. e.g. a site sporting only laptops does not need to have all desktop drivers on their DP. The problem and question is: How do I keep the TS from failing it's dependency check when a laptop only site UEF
  8. Strange issue I cannot find any posts about. I deleted some obsolete driver packages, then the drivers, and then the data files and they still appear in the Task Sequence deployment. Tried a few different script out there to delete driver packages and the did not see them either. Restarts and no success in removing them from the TS Deployment. Server: Windows 2012 R2 SCCM CB 1702, WADK 10.1.15063, MDT 6.3.8443.1000, and SQL 2014 in 2012 mode Thank you.
  9. Hey guys Got a new machine, to image. Imported all the drivers as usual, and the network driver was already in the boot image from an earlier model that uses the exacy same network driver. ( already double checked this to ) Turned off secure boot in the Bios, and attempted to pxe boot into the Task Sequence window. The machine reboots right before it manages to bring up the task sequence window. Looking at the smsts.log it display the error in the subject of this post Did a F8 before it rebooted the second time round and issuing an ipconfig shows no IP address. It just di
  10. Good Afternoon everyone, Currently my shop uses 95% Dell computers and there are varying models however I have noticed a large overlap of drivers while utilizing the Dell Driver CAB's between different models. Right now, I have 11 different driver packages that total 15.6 GB, and my source location for the drivers (another drive on the same server) totals 15.6 GB as well. What I would like to do is delete all the duplicate drivers, yet make sure that all of my packages are able to still use the drivers. Is there a simple way to do this? Thanks
  11. Hello, My question is regarding applying driver packages during OSD and issues after the image is laid down. I recently updated my Dell Latitude E6420 Windows 7 x86 driver package with the latest cab file from Dells website. After creating the new driver package and applying it to the OSD task sequence, I have had reports that some E6420's are having problems getting stuck on the Windows Start Splash Screen. After several reboots the users state that it is intermittent but that it continues to hang on the windows start screen. However, I also have an E6420 and I cannot recreate
  12. Good afternoon, I have a windows 10 task sequence that lays down the OS nicely, installs all drivers, and activates windows/etc. We have kept fairly strict on standardizing the models of laptops/desktops that we purchase for our school district. We have a group of Lenovo T420 laptops that images perfectly with Windows 7 x86, but we just received a new batch and we're going to push Win10 x64 Professional to them. When getting the first one imaged, I noticed there were 4 or 5 drivers the task sequence did not take care of. I manually downloaded them, some of them only listed compatible w
  13. Hello, I am trying to image an HP EliteDesk 705 G2 using MDT 2013 ver 6.3.8330.1000. I am using a task sequence that defines what drivers are downloaded based on make and model. Installing Windows 7. It works for every model we image with the exception of the 705 G2. It does not download the drivers as I can see it does with all the other models. Has anyone else had this problem with this model? smsts.log
  14. Hi all, I have my own lab in running on my Macbook Pro (mid 2015). I'm using vmware Fusion 8 pro and almost everything works fine. When I try to run a task sequence to build and capture it fails when the step is "capture" because the network driver is not loaded. Actually I added two network drivers to my boot image: from vmware and intel 82574L (which is the one that is not loading). Nevertheless, the computer restart and start loading the boot image to capture the windows, but fails immediately and I'm out of options. Does any one had this issue before? The driver is not digita
  15. Hello, I'm building a Windows 10 image, so far everything is ok except that my TS won't push the Drivers to my Surface Pro 4. I don't have any error message ,It detects it as a tablet, and the task finishes successfully, but no drivers are installed. See below : The task sequence execution engine started the group (Apply Tablet Drivers). The task sequence execution engine successfully completed the action (Apply Driver Package) in the group (Apply Tablet Drivers) with exit code 0 Action output: ... 6.0 The operation completed successfully. Process completed with exit code 0 Dism
  16. I have an interesting one. I created a driver pack for a dell e5450 copied my production TS and added the drivers to it. Let it run drivers installed fine. So I added the step to my production TS and the drivers don't install the logs say it can't find the content. Any ideas because I am scratching my head.d
  17. Hi I'm having some problems installing drivers for Windows 10 when using OSD. If I run my Task Sequence with no drivers all is good. Windows installs and programs too. If I try and include a driver package then the deployment fails. I've look at this thread http://deploymentresearch.com/Research/Post/443/Beyond-unsupported-Deploying-Windows-10-preview-including-drivers-with-ConfigMgr-2012-R2 but my MDT folder does not have the DISM folder. Also, I'm not sure what boot image I should be trying to get the files from? Can I take them from a Windows 10 install? Sorry for the noob type
  18. We are running SCCM 2012 R2 with 1 CAS and 3 DP's. Starting approximately 3 weeks ago I started getting reports of computers failing OSD during driver provisioning with error code 0x80072ee2 (operation timed out). I cannot think of anything that changed during that time. The problems happens with any TS and only at the driver provision step. We are using auto driver provisioning and use categories to keep them organized. Here is what I have come up with so far: - I am able to ping the DP's during the TS failure. - The clients are able to see the DNS and DHCP servers. - I turned off antiv
  19. Hi, guys! I have problems with driver installation during OSD. I use "auto apply drivers" method. Earlier all works fine. But now this doesn't work. Report says that drivers was found, however nothings installs Which log contains driver installation information? smsts says only: Adding instruction at 113 TSManager 29.06.2015 13:11:20 1920 (0x0780) Parsing step node: Auto Apply Drivers TSManager 29.06.2015 13:11:20 1920 (0x0780) Description: TSManager 29.06.2015 13:11:20 1920 (0x0780) ContinueOnError: TSManager 29.06.2015 13:11:20 1920 (0x0780) SuccessCodeList: 0 TSManager 29.06.2015
  20. Hi, if you are using UDI wizard to deploy your OS and If you want to have drivers installed for same laptop/machine but different OS you need to add a condition for both packages: 1. First you configure the operating systems in UDI wizard, then their name (Image Name, NOT display Name!) is what counts. 2. Then you implement OS into UDI task sequence, and for that to work you also use OSDImageName variable. For example Windows 7 x64 Enterprise you Add condition->TS variable->OSDImageName equals "Windows 7 x64 Enterprise", I got that name from UDI wizard. F
  21. Hey all! I'm calling out for anyone who's had issues installing drivers on an Optiplex 7010 through SCCM. I have taken the task of getting SCCM to work within our local hospital and I've managed to get the Optiplex 780 and 790 to deploy correctly with no issue whatsoever. However, when I follow the exact process for the Optiplex 7010 the task sequence will fail once it is required to gain access to our software source and install all of the applications specified in the TS. On further inspection within the logs it's clear to see that the Ethernet driver has not installed at all which resu
  22. Hi All, I'm having an issue with OSD on the XPS 13 9333. I can PXE boot the device and install the OS I also applied all the drivers from the driver CAB on the DELL website (http://en.community.dell.com/techcenter/enterprise-client/w/wiki/2065). The problem I have is after the task sequence installs the OS and drivers it reboot to windows 7, once it reboots the USB ethernet is no longer installed so the task sequence fails. I'm using a Dell fm76n usb ethernet device for the network and I've create a driver package to install the driver that came with the device however it still will not
  23. Hello All, I have tried searching but have not found anything that covers my specific need/concerns. I am trying to deploy a clean install of Windows 7. That part completes successfully however Windows 7 does not have the drivers for the network adapter built in. As soon as windows deploys, communication with SCCM and the rest of the world halts. What can I add to the task sequence to make sure that the driver is downloaded to the machine before/during the windows install? My Build: SCCM 2012 Sp1 CU3 Windows Server 2008 R2
  24. Good day! I have a small problem but I am sure its just because I am still learning about OSD and Task Sequence. Here is the issue: I have an HP NC6400 orginally built for XP but have worked on Windows 7 (Well until it became time to re-image) I have been able to find most of the missing drivers and test that they worked and cleared any errors out of device manager. The only one I cant seem to find it ATI-Mobility Radeon X1300, how ever I was able to install it just by right clicking and updating the driver then rebooting. Since my goal is to automate as much of the OSD proces
  25. Hello. This is my first post here. I have been using SCCM 2012 for a little while now. I have imported about 30-40 different PC models. About 20% of the models "failed". The wizard does not give any indication of any foul play, it all seems like everything went ok. But when I check the Monitoring - Content Status and compare the size (MB) of the package to the folder of the imported drivers, they "often" dont match. If I delete the Driver Package and delete the imported drivers, and do the same import again, I have managed to force some more models that previously had wrong size. I did
×
×
  • Create New...