Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'surface pro 4'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I deployed the latest March Update for Office 365 to one Test Machine and it was marked as compliant even though it hasn't installed the update and is still on the old Office 365. I have checked the logs, nothing there. I went through the logs mentioned here https://technet.microsoft.com/en-gb/library/bb693878.aspx Can you someone please point me in the right direction of troubleshooting? Thank you
  2. Introduction This script has been written to allow you to automate the deployment Windows 10 version 1703 (Creators Update) using the latest available software including: Windows 10 x64 (version 1703, MSDN media) Microsoft Deployment Toolkit (MDT) build 8443 Latest available 2017 drivers for the Surface Pro 4 Windows 10 ADK (version 1703) Windows Server 2016 Note: This is fully automated, and as this does install a Windows Deployment Services server role hosting a boot image, you should modify the script accordingly and test it thoroughly in a lab first
  3. Hello, I'm building a Windows 10 image, so far everything is ok except that my TS won't push the Drivers to my Surface Pro 4. I don't have any error message ,It detects it as a tablet, and the task finishes successfully, but no drivers are installed. See below : The task sequence execution engine started the group (Apply Tablet Drivers). The task sequence execution engine successfully completed the action (Apply Driver Package) in the group (Apply Tablet Drivers) with exit code 0 Action output: ... 6.0 The operation completed successfully. Process completed with exit code 0 Dism
×
×
  • Create New...