Jump to content


mc111

Established Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mc111

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 06/27/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Having a similar issue, however the MP its failing to sync time with is no longer the MP. There is a new MP. I have recreated the boot image, a couple of times, distributed content to DPs, reran the deployments...and it still fails after the password.] SMSTS.log CLibSMSMessageWinHttpTransport::Send: WinHttpOpenRequest - URL: <WRONG_MP>:80 CCM_POST /ccm_system/request Error.Status Code 404 returned pNext != NULL, HRESULT=80004005 (..\libsmsmessaging.cpp,2093) reply has no message header marker DoRequest (sReply, true), HRESULT=80004005 (..\libsmsmessaging.cpp,6065) Failed to get client identity (80004005)
  2. Hi, OS: Server 2012 R2 SCCM: 1702 (and the hotfix) This has been happening for a while now, and I have tried many, many option to no avail. WSUS stopped syncing with Microsoft. Did all the usual checks, ports, hotfixes, etc. I have tried removing WSUS and SUP, rebooting and re adding it, still not working, but a different errors. It did start syncing at one stage, but failed. I have attached the logs. Please help!!! wsyncmgr.log WCM.log
  3. Hi. I'm having a bit of trouble with a task sequence. Everything runs fine and quick, until 'Running Action: install Software Updates'. It seems to hang/stall at 60% for hours. I can't see anything in the logs that obvious. I have a Primary in DomainA, and a Secondary in DomainB, and a DP off the Secondary in DomainB. The client PXE boots off the DP, seems to to do everything fine until the 'Install Software Updates' part. It does eventually complete after a few hours. As far as I can tell, all the updates are distributed to the DP. Can anyone point me in the right direction of where to look. Thanks.
  4. mc111

    BitLocker GPO

    Thanks. I'll be rebuilding all my test server, now using Server 2012 R2, and SCCM 2012 R2.
  5. mc111

    BitLocker GPO

    Hi, this is my 1st post, and I'm a complete noob to SCCM and Bitlocker. I'm currently using Server 2008 R2, with SCCM 2012 SP1. I've followed various guides online for deploying BitLocker, and have managed to do so successfully....but, In many guides, when created the GPO on the DC for BitLocker, I don't have the option for selecting 'used space only' or 'full disk encryption' Is this option only available with Win8 or Server 2012? I have also read up on using MBAM with SCCM, but I cannot find where you download this from. Any help would be much appreciated. thanks, mdc111
×
×
  • Create New...