Jump to content


joengelhart

Established Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joengelhart

  1. Still no resolution on this... Still running into the same issues. I have tried creating new boot images, still no luck....
  2. Are you running this while in the "boot image" or while in the "currently installed OS"? Thanks
  3. Here are some more logs from another machine that failed today while trying to install office 2016. I noticed it's the same error. "The sms client is not running" Help would be great! Thanks smsts.logsmsts-20151201-074319.logsmsts-20151201-075031.log
  4. Here are some more logs from another machine that failed today while trying to install office 2016. I noticed it's the same error. "The sms client is not running" Help would be great! Thanks
  5. Here is the SMST.logs from a freshly imaged machine that just failed. I'm not seeing that it is an issue with my package as I test deployed it and it installs fine. Ideas? Thanks! smsts.log smsts-20151130-094628.log smsts-20151130-102049.log
  6. I am installing my applications using Packages as I thought it would help me with some of my issues as per some other threads. If I get lucky I can sometimes get a complete image to go through with all apps. 90% of the time it fails. It does not appear to be an issue with one application as I have had the TS die during different application installs leading me to believe it's something else going on in the background causing the Ts to crap out. I will image a new machine and attach the logs. I also attached some SMSTS logs up above in another post from another machine but i will get some fresh ones. Other things I have observed: Doesn't matter what OS it is. Doesn't matter if it's a clean install or a "refresh" I'm not convinced it's a single problem. Issues appeared after upgrading to CU2 Client installs CU2 update once image finishes, even if it fails to complete the TS. (Just upgraded SCCM to a CU so this may be the normal action for others) HELP would be great! I'm at such a loss. This is by far the longest issue I have ever had with System Center
  7. Is anyone able to help me come up with a solution? Am I not providing enough information to get some help resolving this? Please let me know as I am at a loss.... Thanks
  8. System Center is driving me crazy. I just ran the same Task Sequence with windows 7 and windows 8. One got to installing VNC and then died with error 0x87d00215. The other died at installing CITRIX with the same error.... Why would it be failing with the same error at different spots. Any help would be great as this has been going on for 2 weeks now
  9. Thanks for the suggestion. I have removed the restart step and am now getting error code 0x87D01011 on the firefox step. However I know firefox works because I use it in another TS with no issues. I keep getting random error messages at different spots. Any ideas? Appreciate the help this is driving me crazy.
  10. Hello, I followed your exact steps however I am getting error code 0x000000001. Any ideas? A couple times I tried this I just ended up on the windows loading screen and the circle just spins indefinitely. SCCM 2012 R2 SP1 CU2 Windows 10 enterprise Thoughts?
  11. It does happen across all of my machines. Right now I have a TS with an OS, office and firefox. Once It gets to office it throws the error. However if I remove firefox office installs. If I remove office. Firefox installs. Almost like I am on a time limit of how much stuff I can get installed before the TS fails. I'm using Sccm 2012 R2 SP1 CU2. Does this apply? Does SCCM really not install the CU2 Software Center upon imaging automatically? I noticed upon upgraded to CU2 it update and distributed my Configuration Manager Client Package.
  12. Does anyone have any ideas.....I'm getting the feeling that it has something to do with config manager trying to update to CU1 in the middle of installing other applications.
  13. Here are the SMST logs with the following errors :angry: Waiting for job status notification... InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) The sms client service is not running. InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) TS::Utility::GetCcmExecPid(dwServerPid), HRESULT=87d00215 (e:\qfe\nts\sms\client\osdeployment\installsoftware\installsoftware.cpp,829) InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) IsServerConnected(bConnected), HRESULT=87d00215 (e:\qfe\nts\sms\client\osdeployment\installsoftware\installsoftware.cpp,894) InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) WaitforJobCompletion(spExecReqMgr), HRESULT=87d00215 (e:\qfe\nts\sms\client\osdeployment\installsoftware\installsoftware.cpp,799) InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) ReleaseSource() for C:\_SMSTaskSequence\Packages\SH10022D. InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) reference count 1 for the source C:\_SMSTaskSequence\Packages\SH10022D before releasing InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) Released the resolved source C:\_SMSTaskSequence\Packages\SH10022D InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) pInstall->Install(sPackageID, sProgramName), HRESULT=87d00215 (e:\qfe\nts\sms\client\osdeployment\installsoftware\main.cpp,361) InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) Install Software failed, hr=0x87d00215 InstallSoftware 11/12/2015 11:16:36 AM 2920 (0x0B68) Process completed with exit code 2278556181 TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) !--------------------------------------------------------------------------------------------! TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Failed to run the action: Microsoft Office 2016. Item not found (Error: 87D00215; Source: CCM) TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) The execution of the group (Setup Operating System) has failed and the execution has been aborted. An action failed. Operation aborted (Error: 80004004; Source: Windows) TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Failed to run the last action: Microsoft Office 2016. Execution of task sequence failed. Item not found (Error: 87D00215; Source: CCM) TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) MP server http://SHCSCCM01.crista.net. Ports 80,443. CRL=false. TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Setting authenticator TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Set authenticator in transport TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Sending StatusMessage TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Setting message signatures. TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Setting the authenticator. TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) CLibSMSMessageWinHttpTransport::Send: URL: SHCSCCM01.crista.net:80 CCM_POST /ccm_system/request TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Request was successful. TSManager 11/12/2015 11:16:36 AM 1968 (0x07B0) Execution::enExecutionFail != m_eExecutionResult, HRESULT=80004005 (e:\nts_sccm_release\sms\client\tasksequence\tsmanager\tsmanager.cpp,1087) TSManager 11/12/2015 11:21:36 AM 1968 (0x07B0) Task Sequence Engine failed! Code: enExecutionFail TSManager 11/12/2015 11:21:36 AM 1968 (0x07B0) **************************************************************************** TSManager 11/12/2015 11:21:36 AM 1968 (0x07B0) Task sequence execution failed with error code 80004005 TSManager 11/12/2015 11:21:36 AM 1968 (0x07B0) smsts.log smsts-20151112-105234.log smsts-20151112-112136.log
  14. Any ideas anyone? I have added: SMSTSMPListRequestTimeout=120000 SMSTSDownloadRetryCount=5 SMSTSDowloadRetryDelay=15 But it did not fix my issue.....
  15. I'm seeing this issue on laptops, desktops, tablets, HHD/SSD. I get "Install Software failed, hr=0x87d00215" during random parts of my package installs. I also see above that "The sms client service it not running". What could be going on here? I'm not following what the issue is. It seem to re random.....
  16. I also am having this issue when applications are getting installed. Does anyone have a resolution yet? Thanks!
  17. Where exactly are you applying this tweak? I added in reboots recently to see if it helps get all of my applications installed. At the moment the reboots do not seem to be helping. I'm getting applications that are just straight up getting skipped during the TS process.
  18. Hello, I am having several applications fail to install and they always seem to be different application every time I run the TS. I have reboots between some of my app installs to help from reboots stacking up. I noticed on the first reboot when it comes back up it shows "Setup is preparing your computer for first time use" and the SCCM window is over the top showing "Restart Computer" "Initializing the System Center Configuration Manager Client"..... Is this normal? I feel like I haven't had this issue before. Any ideas would be great! Thanks
  19. Thanks for the reply. We have users that work around the clock and some that don't log off at night. My boss does not want us to force a reboot in-case someone is working or has left work open over night. It seems odd to me that SCCM has no way to remind the user that they need to reboot. Thanks,
  20. Yeah I was testing the restart notifications but it seems like if you set it to auto reboot 24 hours later the user only see the notification once? Do I have something set wrong? I need my users to see multiple times that they need to reboot! Thanks for the reply.
  21. Thanks for the reply. I like the idea and was thinking the same thing however I don't want to "force" a reboot in-case our users still have items open. (Over half our users never log off at night). When updates finish installing you get the little balloon in the bottom right corner that comes up and says "Restart required, Recently installed software requires your computer to restart to complete the installation" I was hopping someone knew a way to make this balloon come up like every hour or half hour!
  22. Hello, How can I get the Software Center "Reboot pending" balloon to popup in the task bar multiple times? I want to harass our users with the "Reboot pending" notification until they reboot the computer. I don't see a location to set how often the user is notified that a reboot is pending. Any help would be great! Thanks
×
×
  • Create New...