Jump to content


DizzleSizzle

Established Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DizzleSizzle

  1. is there anyway i could run bootrec /fixmbr after PE is loaded before formatting the drive...then run through the normal partition format sequence?
  2. Does anyone know of a way to format the MBR durning the Partition Disk/Format process. The only options i have is quick or full which doesn't look like it will format the MBR. Does anyone know of a way or a command/script to run before this process?
  3. Hello, Does anyone know or have any experience with Symantec Guardian Edge Drive Encryption? I ask this question because our enterprise will be moving to this and was wondering how SCCM would function with full drive encryption on clients. If anyone has any experience with this please let me know. Thanks!
  4. make sure you sysprep the machine before you capture the base image. I found it easier to just capture the images with PE and save it to a share then import the image to SCCM.
  5. Hello All, I currently have WOL configured on our site and i am able to select this option when deploying packages or updates which seems to work OK i guess. My question is...is there a way to send out just a WOL magic packet to machines without needing a package to enable it in. Or is there a package that i an create that only performs the WOL. Let me know.
  6. I'm trying to copy a file to the system32 folder of all my XP clients with SCCM and every time i try it fails. i set up a package to the directory of the file i want to copy and running the command: cmd /y \\SCCMSERVER\PACKAGE\trace32.exe "c:\windows\system32" i even tried running this as a bat file and still no luck....works fine on my Win7 boxes, just not XP. Anyone have any ideas? Thanks!
  7. well i did some testing with wireshark after reading another post on appdeploy and the mms.cfg does overwrite the using defined settings. last question, i was reading the adobe admin site and it says to place the file in the following location: Windows NT, 2000-- C:\WINNT\System32\Macromed\Flash Windows XP, Vista --C:\WINDOWS\System32\Macromed\Flash Windows 95, 98, or ME--C:\Windows\System\Macromed\Flash Windows 64-bit -- C:\Windows\SysWOW64 Macintosh--\Application Support\Macromedia Now on Windows 7 x64, should the file be in the root of SysWOW64 as stated by adobe or should it be in the SysWOW64\Macromed\flash?
  8. i tried the mms file but the control panel plugin still selected to check for updates...i previous version i could stop this with editing the msi with orca and worked great. where is the exact location for the mms file placement, adobe says syswow64 for Windows 7 x64 but other forums are saying syswow64 macromedia or just system32. Also if i were to set a package to copy the mms file to the correct location (if this file does work) prier to deploying flash then deploy flash will it take the setting?
  9. did you extend your AD schema for SCCM. once you do this you can publish the site code and MP into AD system management folder enable auto deployment and all clients will install and point to the correct site.
  10. add the boot options into your DHCP server to point to your boot files on your SCCM server.
  11. does anyone know how to disable automatic updates with Flash Player 10.3. This version installs a new control panel applet and on the advanced tab for users it is selected to check for updates automatically. In other versions i was able to edit the Flash install MSI with orca and switch the checkbox and propery fields to autoupdating from 1 to 0 and worked like a charm. this seems not to work on this version. I tried putting the mms.cfg file in proper folder but its still selected for autoupdating for users. This causes a problem because non of our users have admin rights to install software, leaving this annoying popup box on the screen everytime an update is needed.
  12. you need to create a sysprep file and add it to that location on your windows 7 box that your creating an image from. You can create an unattended xml sysprep with either Windows System Image Manager or find one online and tweak to your liken. Not sure if this will help but what i do is create an image and sysprep manually: sysprep /generalize /oobe /shutdown /unattend:FILENAME.xml take a WinPE and inject imagex and capture a wim of that image locally (imagex /compress fast /check /capture c: e:\Windows7image.wim "Windows 7 Image"), once captured just copy the new wim to you image capture share for SCCM to access and import the image into SCCM and add to your DP. you can now setup a task sequence and use the imported image. If you have issues with SCCM running sysprep during the task sequence, just have SCCM run the unattened sysprep xml file used when creating the image as part of the task sequence.
  13. had the same issue in my environment, my solution was the following: first make sure you have added both x86 and x64 boot images to your DP's. verify your smsboot\x86 and x64 folders have been populated with files should have pxeboot.com, Wdsnbp.com and etc. next have the IP helpers on your switches point to your DHCP server. On your DHCP server add options 66 and 67, for option 66 point to the IP of your SCCM server and for option 67 have that configured to the SMSBoot\x86\wdsnbp.com. that should do the trick.
  14. not sure if you would want to take this approach but I have done this in my lab many times...just shut down the existing SCCM server you have now clear out your System Management folder in AD and stand up another SCCM server. Setup the correct configurations for your environment and re-deploy the client to all systems, check the box to always install or re-install existing client. Once the new client is installed it will pick up the new MP.
  15. Not sure if this will help, but this is what i use for unknown computer support and works like a charm. http://blogs.catapultsystems.com/javery/archive/2009/01/23/have-os-deployment-ask-for-a-computer-name.aspx
  16. just extract an ISO of Office 2010 copy to a share on SCCM server or where ever your creating packages from, then just run "setup.exe /admin" on any PC and configure everything you need within the customization wizard (silent install, disable product installs, add registry keys ect...). save as an MSP file and add this file to the updates folder within the office 2010 share on the server. Then create a SCCM package call the setup.exe without any switches from that share and add to DP. Setup.exe will run with the settings saved in the MSP within the updates folder.
  17. Hello, would anyone happen to know of any good sites for SCCM R3 power configuration setup. i have R3 installed, SRS reporting setup with the new power reports, deployed the new update to clients. I know where to set power controls on the collections but would like to see some guides. If anyone knows let me know.
  18. just have your ip helpers on your switches point to your main DHCP server. Add options 66 and point to SCCM IP address and 67 pointing to your SMSboot folder.
  19. Hello, i am deploying Adobe Flash player 10.1.X using the MSI version. Everything deploys and works fine. The problem i am running into is that whenever there is a update for flash users are being prompted to update their flash player but since they are not Admins they can't. Is there anyway to disable auto updates of flash? is there any other way to do it rather than creating a mms.cfg file and adding the 0 for Autoupdate. I was looking for a reg key change which i can send out via GPO. Adobe Reader and acrobat are easy because you can use the Adobe Customization Wizard and create MST's to disable all of that but flash wont work for that tool. Any help would be great. Thanks.
  20. Hello, i have a question regarding APP-V i was hoping someone could help me with. I tested out SCCM with virtual apps but decided to to go with APP-V steaming servers. I have Windows 7 x64 clients which have Office 2010 x86 installed using KMS for activation, APP-V client 4.6 x64 configured to point to my streaming server. I can stream apps no problem (Gimp, Adobe products, Google Earth, Quicktime)without any issues, but when i stream Visio 2010 or Project 2010 x86 it will stream but soon as i launch the app it keeps asking me for a license key. I installed the deployment kit on the streaming server as said by MS but still no luck...if i install Visio full install it will activate without any issues. Has anyone run into this issue. Do you think because Office 2010 is already installed that it could be stopping this from working?
  21. well i will assume you already have an extracted ISO of office 2010. on any box in your environment, either copy the files locally or run from a share (if you have one) and from the command prompt map to the location of office folder and run "setup.exe /admin" this will open a customization wizard for office where you can setup license keys, silent installs with no GUI registry settings, icon and so on. once finished save your work and this will create a MSP file. add this file to the Update folder within your office 2010 folder. the next time you run the setup.exe from the office folder it will run with whatever settings you added within in MSP file. create a package in SCCM point to that folder and add a program to run setup.exe. add the DP's and your done.
  22. i would first try changing your ip helper. you should use \SMSBoot\x86\wdsnbp.com rather than SMSBoot\x64\pxeboot.com. even if you are using x64 images you still need to use the x86.
  23. Well i finally figured it out... in case any one else has this issue the fix is really simple. You need to run the package with a drive letter not UNC path and your good. You can deploy the created .exe from SEPM without switches and will install without any issues. The only thing you will notice is that you will always get a program error result in logs when it finishes. this is due to symantec finishing with an error code 1. SCCM needs an error code of 0 for a successful installation. so i created a cmd line to run with the install to add the following line before install %errorlevel%=0 then SCCM will record a successful install.
×
×
  • Create New...