Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'software centre'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. My TS OSD used to take around 35-40 minutes to complete. But after enabling Pre-Release in Hierarchy, my TS now takes over 1 hour. It struggles when it gets to packages/applications. This is the changes I made after enabling pre-release Time it takes to complete the TS OLD TS After enabling Pre-Release and Share Content It looks like it's waiting for something to happen, but I don't know what. How do I fix this? Or go back to how apps/packages are deployed. Many thanks,
  2. We upgraded our SCCM to 1702 a few weeks back and I noticed that Software Centre now takes ages to load the Application Tab. This has happened to 800+ machines, except very few. (1 or 2) SoftwareCentre1 ( look at the name on top, it says xxxxxxx Software Catalog - xxxx being the company name) - this one takes at least 1 minute to load - this is the SoftwareCentre that is on 800+ machines and then there's SoftwareCentre2 (which is on 1 machine so far) which works perfectly, it takes around 2-3 seconds to populate the apps + other stuff. Notice the name on top, it just says the company name as opposed to Company Name + Software Catalog Can someone please advise? Many thanks, RiDER
  3. Hi, Every time I create an application using the msi method as instructed, when deploying I cannot use the "require administrator approval if user's request this application" tick box. It is always greyed out? I would really like to see the work flow for requests/approval Is there a setting I need to enable somewhere? Everything else is working well ;-)
  4. Why is this always greyed out when I deploy an application? I am using msi's as instructed in the guides, but every application I have will not allow that functionality, any ideas? I would really like to see the approval request work flow.
×
×
  • Create New...