Jump to content


Kevin79

W10 Language packs

Recommended Posts

I'm installing some language packs during OSD. After W10 is installed and running, should I see those language packs listed in the "Region & language" settings? Currently, I do not but if I "Add a language" and choose one that I installed during OSD, it asks for an admin username/password but then installs without going out to the internet so it looks like at least the bits are installed. Is this expected bahavior?

Share this post


Link to post
Share on other sites


how are you installing them, have you seen my guides on the same subject ?

like here

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm doing it like you show. I should add that if I select another language as my display language during OSD it will display in that language so I know the language packs are installing correctly. For example, I have my task sequence always install the German and English language. If I choose French, the display language is french but it installs English, French and German. The operating system will be in French but it doesn't show English or German as being installed if that makes sense.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...