Jump to content


StefanWe

Task sequence fails by Setup windows and configmgr

Recommended Posts

Hi,

 

now, i could install windows 7 over my sccm pxe point. But at the task sequence "setup windows and configmgr" it fails and i can restart my client. Then, windows starts and begin with his self configuration.

 

I deployed only a standard task sequence to install windows 7.

 

I deployed windows 7 enterprise. enter a product key and by the step for setup windows and configmgr i choose as package the sccm self installed package "Microsoft configuration manager client package"

 

The deploy this task sequence to the device collection, boot my client and then all works, but as above described, it fails with that task sequence.

 

I took a look into smsts.log and can't find anything what helps, exept that the task sequence fails but no reason..

 

I installed from a fresh dvd windows 7 install.wim file.

 

Kind regards

Share this post


Link to post
Share on other sites


Don´t use any of the two default SCCM client agent packages.

Create a new client package and use this in your TS

 

I know it sounds freaky..but trust me, or read the release notes -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh my god ;)

It works. Ok. the application deployment fails, but this stands in the release notes...I must install RC2

 

But another thing. I configured a domain join, but this don#t work. Can you say me, where i can get more informations for troubleshooting?

 

ip und dns server are right. dns suffix is also right.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does your join account have Full Control (OU and all decendant objects) on the OU where your computer account is located?

Share this post


Link to post
Share on other sites

c:\windows\debug\netsetup.log will cover domain join failures, look at that log file

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

i found it out. I deployed the systems to computers but sccm can only deploy systems to an ou. Now it works well.

 

I addition i installed RC2. It works much better. i could deploy applications in a task sequence and much bugs are fixed. Nice work @ microsoft ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...