Jump to content


trhg

Problem with SCCM agent

Recommended Posts

Hi,

 

I have a problem with the CCM agent.

 

there is a lot of computer that haven't got the CCM agent installed. When i try to install it manually i get.

 

No valid source or MP locations could be indentified to download content from.Ccmsetup.exe cannot continue.

 

==========[ ccmsetup started in process 5536 ]========== ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Version: 4.0.6487.2000 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

LSGetAssignedSiteFromAD ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

GetAdaptersAddressess entry point is supported. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

DhcpGetOriginalSubnetMask entry point is supported. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} has 1 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

LSGetADSiteName ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Current AD site of machine is Intern ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Attempting to query AD for assigned site code ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

ulFetched == 1, HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,1780) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Command line: "C:\ccmsetup.exe" ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Ccmsetup was run without any user parameters specified. Assume AUTO sitecode and run without registering ccmsetup as a service. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CCMHTTPPORT: 80 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CCMHTTPSPORT: 443 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CCMHTTPSSTATE: 2147483648 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CCMHTTPSCERTNAME: ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

FSP: ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

No MP or source location has been explicitly specified. Trying to discover a valid content location... ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Current directory is not a valid source location. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Looking for an MP source through SLP... ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

LSGetAssignedSiteFromAD ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

IPv6 entry points already initialized. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

DHCP entry points already initialized. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} has 1 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

LSGetADSiteName ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Current AD site of machine is Intern ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Attempting to query AD for assigned site code ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

ulFetched == 1, HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,1780) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

LSGetAssignedSiteFromAD(sSiteCode), HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\setup\ccmsetup\ccmsetup.cpp,5788) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Couldn't find an MP source through SLP. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

No valid source or MP locations could be indentified to download content from.Ccmsetup.exe cannot continue. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

Invalid ccmsetup command line: "C:\ccmsetup.exe" ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::IsFSPHostSet FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='100' will not be sent. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::~CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::IsFSPHostSet FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='307' will not be sent. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::~CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

ParseCommandLine(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\setup\ccmsetup\ccmsetup.cpp,2193) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

CFSPStateMessage::~CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

g_CcmSetup->WinMain(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\setup\ccmsetup\ccmsetup.cpp,9862) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC)

---------

 

 

What can the reason be ? this happen when we implemented a new SCCM 2007 Hierarchy.

 

We set the Site code via GPO

 

We have AD Site and IP subnet boundary

 

we have a total of 3 servers. 1 master (CSM) and 2 sites( CMA and CMB) . all running

w2k8R2 sp1

 

tried to uninstall the client manually but when i try to install it i get the same error..

 

ill provide more info if needed :)!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hi,

The client cannot find a boundary from the AD that it is assigned to and if you run ccmsetup.exe without any switches the computer must be within a boundary. Assigning the Site Code via GPo only works when installing the ccmsetup.msi using a group policy.

Regards,

Jörgen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

The client cannot find a boundary from the AD that it is assigned to and if you run ccmsetup.exe without any switches the computer must be within a boundary. Assigning the Site Code via GPo only works when installing the ccmsetup.msi using a group policy.

Regards,

Jörgen

Hi,

The client cannot find a boundary from the AD that it is assigned to and if you run ccmsetup.exe without any switches the computer must be within a boundary. Assigning the Site Code via GPo only works when installing the ccmsetup.msi using a group policy.

Regards,

Jörgen

 

 

Hi, i run with these command lines "c:\windows\system32\ccmsetup\ccmsetup.exe /mp:adm14 /forcereboot"

 

Now it installs the CCM agent BUT, it doesn't update in the config manager that the computer has a agent installed.

 

Any other ideas to things i can try ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...