Jump to content


anyweb

Root Admin
  • Posts

    9,135
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    364

Status Replies posted by anyweb

  1. Hi. You have an excellent site. Can I continue to use it? And only in your book I read about hidden TS. 
    Thanks for the sought-for information

    1. anyweb

      anyweb

      no problem, you are welcome to use the site.

  2. Moving from Mixed Mode to Native Mode.... *Shudders*

  3. TIS

    TIS    anyweb

    Hi, I got your SCCM 2007 instraction about to deploy XP, it is very helpful, but (I just started in SCCM) it is for advanced Admins, may be you have somthing more comprehansive for new people. For example, I still have a problem with DRIVER PACKAGE. Thanks

    1. anyweb

      anyweb

      just post your question on the forums here, include details of WHAT is not working and what you were expecting to happen, logs and screenshots, we will help you ok ?

  4. Is there any option is available in SCCM R3, i want deploy operating system to unknown system,

    1. anyweb

      anyweb

      enable unknown computer support on your PXE service point role.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  5. Most frustrating thing in the world: type up long nicely formatted post, and hit submit. Post vanishes.

    1. anyweb

      anyweb

      if this happens again post about it on the forums, i've seen it once or twice and hitting the back button showed all my content so nothing was lost, could be a bug that is resolved but i need you guys to report it in a proper post please ok ?

    2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.