Jump to content


lalajee

Established Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lalajee

  1. I build new DP and set it up for pre-stage content but packages are not mark as successfully even after i run the pre-stage command On remote DP I have copy all of the pre-stage packages and run following command for each package ExtractContent.exe /f /P:X:\Prestage\Content\xxx28.pkgx When I check the prestage log file under SMS_DP$\sms\logs\PrestageContent.log I see following messages Sent xxxx28.5 package state message to site but after few days I still see same package in progress with following message Distribution Manager is waiting for package xxx28 content to be prestaged on the distribution point ["DISPLAY=\\DP\"]MSWNET:["SMS_SITE=xxx"]\\DP. You must manually prestage the package xxx28 on the distribution point before the content will be available. I also try following I have remove the Prestage tick from new DP but 2000 packages are still say Waiting for prestaged content Distribution Manager is waiting for package xxxxxxx content to be prestaged on the distribution point ["Display=\\xxxxxxx\"]MSWNET:["SMS_SITE=xxx"]\\xxxxxxx. You must manually prestage the package xxxxxxx on the distribution point before the content will be available. In Progress xxxxxxx All of the packages are already on the DP - I can see them in the content library application How do I force site server to mark these packages as successful
  2. Client is upgraded no issue with upgrading the client, the only thing is that SMSCACHESIZE is not changing to 15% of the disk size. In the client.msi.log i see following message Cache Info already present. SMSCACHEDIR, SMSCACHEFLAGS would be ignored. How do I force the client to take new settings without re-installing it
  3. I'm upgraded clients using an bat script and setting the SMSCACHESIZE to 10% of the disk space. I'm running following command START /WAIT %~dp0\ccmsetup.exe /retry:2 SMSCACHESIZE=10 SMSCACHEFLAGS=PERCENTDISKSPACE FSP=FSP /UsePKICert /NoCRLCheck But SMSCACHESIZE is still same. Current SMSCACHESIZE is 2GB new size will be 10GB
  4. Hi, I use below article to create an TS to apply German Language but when I login my language was set to enlgish, Welcom screen and welcome message was in german. I can see that the language pack has been installed without any issue. Please see the unatted.xml file and also unattend.xml file from WinPE x64unattendOSD.xml
  5. I use this ts to install OS with de-De but my display language was still english, I can see that de-De language pack is installed.
  6. I will try this but from reading this it looks like yo are using MDT which i'm we not using. If I use dism.exe it works fine but I dont understand why powershell doesn't work
  7. Hi, I have TS to install Windows 10 multi language. I'm downloading the langauge packs into folder and then i'm using powershell script to install it. Install Client LP script Param ($contentPath) Set-StrictMode -Off $logFile = "C:\lang\InstallLanguagePacks.log" if(!(Test-Path $logFile)){New-Item -Path $logFile -Force} $contentPath | Tee-Object -FilePath $logFile -Append [array]$AllLPs = Get-ChildItem "$contentPath\*\LP\Microsoft-Windows-Client-Language-Pack_x64*.cab" "{0:u} | Found {1} language packs:" -f [datetime]::Now, $AllLPs.Count | Tee-Object -FilePath $logFile -Append $AllLPs.FullName | Tee-Object -FilePath $logFile -Append Foreach ($lp in $AllLPs) { "Install new LP $lp" | Tee-Object -FilePath $logFile -Append $lp.FullName | Tee-Object -FilePath $logFile -Append Add-WindowsPackage -Online -PackagePath $lp.FullName -NoRestart -Verbose 3>&1 4>&1 | ForEach-Object {"{0:u} | {1}" -f [DateTime]::Now, ($_ | Out-String) | Tee-Object -FilePath $logFile -Append } } Install Fod Script Param ($contentPath) Set-StrictMode -Off $logFile = "C:\Language\InstallLanguagePacks-FOD.log" if(!(Test-Path $logFile)){New-Item -Path $logFile -Force} Start-Sleep -Seconds 2 $installedLP = Get-WindowsPackage -Online -PackageName "*Client-languagePack*" | Where-Object {$_.PackageState -eq 'Installed' -and $_.PackageName -notmatch '~en-US~' -and $_.PackageName -notmatch '~en-GB~'} "{0:u} | Detected installed Language packs:" -f [datetime]::Now | Tee-Object -FilePath $logFile -Append ($installedLP | Select-Object CapacityID, PackageName | Out-String -Stream) | Tee-Object -FilePath $logFile -Append $FODCat = @('Microsoft-Windows-LanguageFeatures-Basic-', 'Microsoft-Windows-LanguageFeatures-Fonts-', 'Microsoft-Windows-LanguageFeatures-OCR-', 'Microsoft-Windows-LanguageFeatures-Handwriting-', 'Microsoft-Windows-LanguageFeatures-TextToSpeech-', 'Microsoft-Windows-LanguageFeatures-Speech-', 'Microsoft-Windows-InternationalFeatures-' ) $FODs =@() foreach($Item in $FODCat) { $FODs += Get-ChildItem "$contentPath\*\FOD\$Item*.cab" | Select-Object -ExpandProperty FullName } "{0:} | Reading FOd content source. Found {1} language and readion feature on demand (FOD): " -f [datetime]::Now, $FODs.Count | Tee-Object -FilePath $logFile -Append If($FODs.Count) { "",$FODs.Substring($contentPath.Length),"" | Tee-Object -FilePath $logFile -Append $FODs | Tee-Object -FilePath $logFile -Append } foreach ($fp in $FODs) { "Installing FoD $fp" | Tee-Object -FilePath $logFile -Append Add-WindowsPackage -Online -PackagePath "$($fp)" -NoRestart -PreventPending -Verbose 3>&1 4>&1 | ForEach-Object {"{0:u} | {1}" -f [DateTime]::Now, ($_ | Out-String) | Tee-Object -FilePath $logFile -Append } } I can see the language is being download and script is finding the languages but its not install it. I try to manually install it in winpe i get error message but when i try to install it in windows it works fine
  8. Hi, I have pull DP and some of the packages are failing with this massage. Package Transfer Manager failed to update the package "xxxx05", Version 1 on pull distribution point Pull.DP.COM. This pull distribution point has no sources from which it can download content. We will try again later. I have Prestage this package on the PUll DP but after 24 hours, it showing under progress with above message. In PrestageContent.log I can see following message 'Sent xxxx05 package state message to site' In MECM console under "\Monitoring\Overview\System Status\Status Message Queries\All Status Messages" I can see the site is receiving the message Is they anything else I can do to make it as successful
  9. Hi, I need an sql query to get OU list for every primary site within CAS I have following piwershell script but need sql query to do same cls $listAdContainers = (get-cmdiscoveryMethod -name ActiveDirectorySystemDiscovery -sitecode xxx).proplists | where-Object {$_.PropertyListName -eq "AD Containers"} ($listAdContainers.values -like 'ldap*')
  10. Anything I can check or try, it looks like to me that its waiting for content to be available on DP which it needs to get content from but how do I found out which DP is the one missing the content.
  11. Hi, Under the Distribution Point Job queue Manger it show that 86 jobs are running for last 5 days. I have checked Distmgr, PKGXfermgr log on primary server and SMSDPPRov log on DP but I dont see any issue. The DP which is showing 86 package running is Pull DP Our Setup CAS with 3 Primary Site With DP and Pull DP My question is Does it mean 86 Jobs are replicating to this server or is this server replicating 86 Job to other DP's What logs i can check to see why it has 86 Job running for last 5 days. Which server do I need check the logs from Please advice
  12. In Product and Classification Under Products Tab All Windows 10 Option are selected however the option for Client-21H1 or later is not selected Under Classifications All option are selected expect for Driver Set
  13. SQL, I re-run the sync again and it looks like it has been successfully this time but its not picking up the new updates e.g. I dont see any updates from Oct 2021 I can see some updates for 2022 e.g. .Net Frame
  14. Server is up-to-date, is they any update I need to check on server Is they any log file like wsyncmgr.log for wsus I can look at to see why its failing
  15. Its not link to SCCM. Its standalone WSUS When I try to access WSUS MMC console > Synchronizations it crash the MMC console. The WSUS administration console was unable to connect to the WSUS Server via the remote API. Verify that the Update Services service, IIS and SQL are running on the server. If the problem persists, try restarting IIS, SQL, and the Update Services Service. System.Net.WebException -- The operation has timed out Source System.Web.Services Stack Trace: at System.Web.Services.Protocols.WebClientProtocol.GetWebResponse(WebRequest request) at Microsoft.UpdateServices.Internal.DatabaseAccess.ApiRemotingCompressionProxy.GetWebResponse(WebRequest webRequest) at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters) at Microsoft.UpdateServices.Internal.ApiRemoting.ExecuteSPGetUpdateServerStatus(Int32 updateSources, Boolean includeDownstreamComputers, String updateScopeXml, String computerTargetScopeXml, String preferredCulture, Int32 publicationState, Int32 propertiesToGet) at Microsoft.UpdateServices.Internal.DatabaseAccess.AdminDataAccessProxy.ExecuteSPGetUpdateServerStatus(UpdateSources updateSources, Boolean includeDownstreamComputers, String updateScopeXml, String computerTargetScopeXml, String preferredCulture, ExtendedPublicationState publicationState, UpdateServerStatusPropertiesToGet propertiesToGet) at Microsoft.UpdateServices.Internal.BaseApi.UpdateServer.GetStatus(UpdateSources updateSources, Boolean includeDownstreamComputers, UpdateScope updatesToInclude, ComputerTargetScope computersToInclude, UpdateServerStatusPropertiesToGet propertiesToGet) at Microsoft.UpdateServices.Internal.BaseApi.UpdateServer.GetReplicaStatus(UpdateSources updateSources) at Microsoft.UpdateServices.UI.AdminApiAccess.CachedObject.RefreshCache() at Microsoft.UpdateServices.UI.AdminApiAccess.CachedObject.GetFromCache() at Microsoft.UpdateServices.UI.SnapIn.Pages.ServerSummaryPage.backgroundWorker_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)
  16. Hi, An new Wsus was build last year for Workgroup computers but Wsus is not download/get any new updates. I have checked firewall rules and I can see all of the url are allowed for this server. Is they an log file I can check to see why its not sync with Windows update or downloading new updates. Also is they an log file for client computer connection issue. On the client I can ping and connect to wsus server and the registry for wsus server exist on the client machine The Windows Defender updates are working but nothing else.
  17. Hi, I'm trying to install RSAT tools on Windows 10 20H2 but it keep failing Step I use to install. I download the FOD from Microsoft site "Windows 10 2004 FOD" which is also for 20H2 Then run this script to extract the files $FoD_Source = "C:\Downloads\W10RSAT_FOD\2004\2004_FoD_Disk.iso" Mount-DiskImage -ImagePath "$FoD_Source" $path = (Get-DiskImage "$FoD_Source" | Get-Volume).DriveLetter $lang = "en-US" $dest = New-Item -ItemType Directory -Path "$env:SystemDrive\temp\RSAT_2004_$lang" -force Get-ChildItem ($path+":\") -name -recurse -include *~amd64~~.cab,*~wow64~~.cab,*~amd64~$lang~.cab,*~wow64~$lang~.cab -exclude *languagefeatures*,*Holographic*,*NetFx3*,*OpenSSH*,*Msix* | ForEach-Object {copy-item -Path ($path+“:\”+$_) -Destination $dest.FullName -Force -Container} #get metadata copy-item ($path+":\metadata") -Destination $dest.FullName -Recurse copy-item ($path +“:\"+“FoDMetadata_Client.cab”) -Destination $dest.FullName -Force -Container #Dismount ISO Dismount-DiskImage -ImagePath "$FOD_Source" Then use this script to install the RSAT tools $FoD_Source = "$env:SystemDrive\temp\RSAT_2004_en_US" $RSAT_FoD = Get-WindowsCapability –Online | Where-Object Name -like 'RSAT*' #Install RSAT Tools Foreach ($RSAT_FoD_Item in $RSAT_FoD) { Add-WindowsCapability -Online -Name $RSAT_FoD_Item.name -Source $FoD_Source -LimitAccess } but i get this error message Add-WindowsCapability : The source files could not be found. Use the "Source" option to specify the location of the files that are required to restore the feature. For more information on specifying a source location, see https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077. At line:1 char:39 + ... $RSAT_FoD){Add-WindowsCapability -Online -Name $RSAT_FoD_Item.name - ... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Add-WindowsCapability], COMException + FullyQualifiedErrorId : Microsoft.Dism.Commands.AddWindowsCapabilityCommand
  18. Hi,I have VB script which is being push to user machine with hidden settings but for some reason it showing on some users machine.VB scriptrobocopyC= robocopy "Source" "Des" /E /ZB /Purge /R:0 /XF "path\file" /log: "Logfile"tmRC = WshShell.Run(robocopyC, 8, True)Package settings (See images) How do I stop showing robocopy pop on user machine. I dont need to notify or tell user if anything is running on they machine.
  19. Hi, I need to package and install language pack on Windows 10 20H2 but these machine dont have any access to windows/Windows Store. Is it possible to install language pack offline on Windows 10 20H2
  20. I need to create a Collection based on Model and BIOS version above 1.7 I try following query but it doesnt show any machine. I have check few machine and I can see that BIOS version is 1.6.x select distinct SMS_R_SYSTEM.ResourceID,SMS_R_SYSTEM.ResourceType,SMS_R_SYSTEM.Name,SMS_R_SYSTEM.SMSUniqueIdentifier,SMS_R_SYSTEM.ResourceDomainORWorkgroup,SMS_R_SYSTEM.Client from SMS_R_System inner join SMS_G_System_COMPUTER_SYSTEM on SMS_G_System_COMPUTER_SYSTEM.ResourceID = SMS_R_System.ResourceId inner join SMS_G_System_PC_BIOS on SMS_G_System_PC_BIOS.ResourceID = SMS_R_System.ResourceId where SMS_G_System_COMPUTER_SYSTEM.Model = "Latitude 5400" and SMS_G_System_PC_BIOS.Name > "1.7"
  21. Panther\setuperr log show this error 2021-01-28 09:58:40, Error MOUPG CMoSetupOneSettingsHelperT<class CEmptyType>::InitializeSettings(324): Result = 0x80072EE2[gle=0x00002ee2] 2021-01-28 09:58:40, Error MOUPG CSetupHost::InitializeOneSettings(1326): Result = 0x80072EE2 2021-01-28 09:58:40, Error MOUPG SetupHost: OneSettings initialization failed: [0x80072EE2] 2021-01-28 10:00:53, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (294): Failed to retrieve DeviceTicket: [0x800704cf][gle=0x800704cf] 2021-01-28 10:01:14, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (316): Failed to Query OneSettings [0x80072ee2].[gle=0x80072ee2] 2021-01-28 10:03:23, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (294): Failed to retrieve DeviceTicket: [0x800704cf][gle=0x800704cf] 2021-01-28 10:03:44, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (316): Failed to Query OneSettings [0x80072ee2].[gle=0x80072ee2] 2021-01-28 10:04:57, Error MOUPG CMoSetupOneSettingsHelperT<class CEmptyType>::InitializeSettings(324): Result = 0x80072EE2[gle=0x00002ee2] 2021-01-28 10:04:57, Error MOUPG CSetupHost::InitializeOneSettings(1326): Result = 0x80072EE2 2021-01-28 10:04:57, Error MOUPG SetupHost: OneSettings initialization failed: [0x80072EE2] 2021-01-28 10:10:21, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (294): Failed to retrieve DeviceTicket: [0x800704cf][gle=0x800704cf] 2021-01-28 10:10:42, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (316): Failed to Query OneSettings [0x80072ee2].[gle=0x80072ee2] 2021-01-28 10:10:47, Error CSI 00000001 (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #38# from Windows::Rtl::SystemImplementation::DirectRegistryProvider::SysQueryValueKey(flags = 0, key = 11bc ('\REGISTRY\MACHINE\SYSTEM\Setup'), vn = [l:7 ml:8]'Compact', kvic = 2, kvi = 2, disp = 0)[gle=0xd0000034] 2021-01-28 10:10:47, Error CSI 00000002 (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #37# from Windows::Rtl::SystemImplementation::CKey::QueryValue(flags = 0, kn = [l:31]'\Registry\Machine\SYSTEM\Setup\', vn = [l:7 ml:8]'Compact', ic = KeyValuePartialInformation, info = {l:0 b:}, disp = 0)[gle=0xd0000034] 2021-01-28 10:10:51, Error CSI 00000003 (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #70# from Windows::Rtl::SystemImplementation::DirectRegistryProvider::SysQueryValueKey(flags = 0, key = 1178 ('\REGISTRY\MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts'), vn = [l:21 ml:22]'Arial Nova (TrueType)', kvic = 2, kvi = 2, disp = 0)[gle=0xd0000034] 2021-01-28 10:10:51, Error CSI 00000004 (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #69# from Windows::Rtl::SystemImplementation::CKey::QueryValue(flags = 0, kn = [l:69]'\Registry\Machine\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts\', vn = [l:21 ml:22]'Arial Nova (TrueType)', ic = KeyValuePartialInformation, info = {l:0 b:}, disp = 0)[gle=0xd0000034] 2021-01-28 10:13:01, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (294): Failed to retrieve DeviceTicket: [0x800704cf][gle=0x800704cf] 2021-01-28 10:13:22, Error CONX Windows::Compat::Appraiser::AppraiserSettings::GetSettingsInternal (316): Failed to Query OneSettings [0x80072ee2].[gle=0x80072ee2] 2021-01-28 10:13:22, Error CONX aeinv: ERROR,GetAppInventory,102,Inventory already running: [0x800700aa] 2021-01-28 10:23:10, Error CSI 00000001 (F) 80220008 [Error,Facility=FACILITY_STATE_MANAGEMENT,Code=8] #163785# from CWcmScalarInstanceCore::GetCurrentValue(options = 393216, status = '(null)', value = { type: 40972, bytes ( 12 😞 65006e002d00550053000000 }) [gle=0x80004005] 2021-01-28 10:24:43, Error [0x080831] MIG CSIAgent: Invalid xml format: FormatException: Component with display name: Plugin/{C939EC0F-2F56-4CE8-AF56-2336596A5FA7} already loaded __cdecl Mig::CMXEMigrationXml::CMXEMigrationXml(class Mig::CPlatform *,class UnBCL::String *,class UnBCL::XmlDocument *,class UnBCL::String *,class UnBCL::String *) 2021-01-28 10:30:56, Error CSetupAutomation::Resurrect: File not found: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Panther\automation.dat[gle=0x00000002] 2021-01-28 10:30:56, Error SP CSetupPlatform::ResurrectAutomation: Failed to resurrect automation: 0x80070002[gle=0x00000002] 2021-01-28 10:42:15, Error [0x080831] MIG CSIAgent: Invalid xml format: FormatException: Component with display name: Plugin/{C939EC0F-2F56-4CE8-AF56-2336596A5FA7} already loaded __cdecl Mig::CMXEMigrationXml::CMXEMigrationXml(class Mig::CPlatform *,class UnBCL::String *,class UnBCL::XmlDocument *,class UnBCL::String *,class UnBCL::String *) 2021-01-28 10:52:53, Error [0x0808fe] MIG Plugin {0b23c863-4410-4153-8733-a60c9b1990fb}: TableTextServiceMig!RemoveObsoleteCHSHKLMRegkey - fail to open regkey (software\Microsoft\CTF\TIP\{E429B25A-E5D3-4D1F-9BE3-0C608477E3A1}\LanguageProfile\0x00000804) = 2 2021-01-28 10:52:53, Error [0x0808fe] MIG Plugin {0b23c863-4410-4153-8733-a60c9b1990fb}: TableTextServiceMig!ApplySuccess() remove HKLM Registries error 2021-01-28 10:53:37, Error [0x0808fe] MIG Plugin {ee036dc0-f9b7-4d2d-bb94-3dd3102c5804}: BRIDGEMIG: ParseRegistryIfBridgeExists: offline key (new) = '$OFFLINE_RW_BCE441CA$SYSTEM\Setup\Upgrade\Bridge' 2021-01-28 10:53:37, Error [0x0808fe] MIG Plugin {ee036dc0-f9b7-4d2d-bb94-3dd3102c5804}: BRIDGEMIG: ParseRegistryIfBridgeExists: query bridge presence key failed 0x139f, bridge present = 0 2021-01-28 10:53:37, Error [0x08038d] MIG Failure while calling IPostApply->ApplySuccess for Plugin={ServerPath="Microsoft-Windows-DirectoryServices-ADAM-Client\adammigrate.dll", CLSID={43CCF250-2A74-48c6-9620-FC312EC475D6}, ThreadingModel=Apartment}. Error: 0x80070002 2021-01-28 10:53:37, Error SP Error READ, 0x00000002 while gathering/applying object: apply-success, Action,CMXEPlugin,C:\$WINDOWS.~BT\Sources\ReplacementManifests,Microsoft-Windows-DirectoryServices-ADAM-Client\adammigrate.dll,{43CCF250-2A74-48c6-9620-FC312EC475D6},Apartment. Will return 2[gle=0x000000cb] 2021-01-28 10:54:16, Error SP Error WRITE, 0x0000065E while gathering/applying object: State, Microsoft-Windows-WwanSvc-ServerCfg[@version="10.0.17763.1" and @arch="amd64" and @culture="neutral" and @context="allUsers"]/settings. Will return 2 2021-01-28 10:54:16, Error SP Error WRITE, 0x0000065E while gathering/applying object: State, Microsoft-Windows-WwanSvc-ServerCfg[@version="10.0.17763.1" and @arch="amd64" and @culture="neutral" and @context="allUsers"]/settings. Will return 2 2021-01-28 10:54:16, Error SP Error WRITE, 0x0000065E while gathering/applying object: State, Microsoft-Windows-WwanSvc-ServerCfg[@version="10.0.17763.1" and @arch="amd64" and @culture="neutral" and @context="allUsers"]/settings [Start_WwanSvc]. Will return 2 2021-01-28 10:56:21, Error [0x0808fe] MIG Plugin {0b23c863-4410-4153-8733-a60c9b1990fb}: TableTextServiceMig!RemoveObsoleteCHSHKLMRegkey - fail to open regkey (software\Microsoft\CTF\TIP\{E429B25A-E5D3-4D1F-9BE3-0C608477E3A1}\LanguageProfile\0x00000804) = 2 2021-01-28 10:56:21, Error [0x0808fe] MIG Plugin {0b23c863-4410-4153-8733-a60c9b1990fb}: TableTextServiceMig!ApplySuccess() remove HKLM Registries error 2021-01-28 11:02:31, Error MOUPG CMoSetupOneSettingsHelperT<class CEmptyType>::InitializeSettings(324): Result = 0x80072EE2[gle=0x00002ee2] 2021-01-28 11:02:31, Error MOUPG CSetupHost::InitializeOneSettings(1326): Result = 0x80072EE2 2021-01-28 11:02:31, Error MOUPG SetupHost: OneSettings initialization failed: [0x80072EE2] 2021-01-28 11:02:39, Error MOUPG Finalize: Error obtaining Update and Shutdown Key: [0x80070002][gle=0x000000b7] 2021-01-28 11:03:28, Error SP BFSVC: Error copying boot debugging files from C:\$WINDOWS.~BT\Sources\system32 to \\?\GLOBALROOT\Device\HarddiskVolume1\EFI\Microsoft\Boot (kd_*_*.dll). Last Error = 0x6[gle=0x00000006] 2021-01-28 11:03:28, Error SP BFSVC: Error copying boot debugging files from C:\$WINDOWS.~BT\Sources\system32 to \\?\GLOBALROOT\Device\HarddiskVolume1\EFI\Microsoft\Boot (kdstub.dll). Last Error = 0x6[gle=0x00000006]
  22. UpdateDeployment.log is not showing any errors rollback\Setuperr log show 2021-01-28 11:15:37, Error SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Folder "C:\$WINDOWS.~BT\NewOS" cannot be removed.[gle=0x00000020] 2021-01-28 11:15:37, Error SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Failed to read the rollback GUID from file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\rollbackinfo.ini. Error: 0x00000002[gle=0x00000002] 2021-01-28 11:17:22, Error MOUPG CSetupHost::ReportEventW(2001): Result = 0x8024F005 2021-01-28 11:17:22, Error MOUPG SetupHost: Reporting post reboot event failed: hr = [0x8024F005] 2021-01-28 11:35:55, Error MOUPG CSetupHost::ReportEventW(2001): Result = 0x8024F005 2021-01-28 11:35:55, Error MOUPG SetupHost: Reporting post reboot event failed: hr = [0x8024F005] rollback\setupact 2021-01-28 11:13:56, Info SP Initiating rollback/uninstall, phase = 1 2021-01-28 11:13:56, Info Initializing diagnostics helper; data file = C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Diagnostics\diagnostics.dat 2021-01-28 11:13:56, Info Found existing diagnostics data, attempting to load it. 2021-01-28 11:13:56, Info SP Rollback-Online-System started. 2021-01-28 11:13:56, Info [0x064149] IBSLIB RollbackExecuteSequence in progress... 2021-01-28 11:13:56, Info [0x064130] IBSLIB ExecuteRollbackSequence: Checkpoint(SetupPlatformOSSwitchCheckpoint) rollback in progress. 2021-01-28 11:13:56, Info SP Cleaning up C:\hiberfil.sys 2021-01-28 11:13:56, Warning SP Failure to delete C:\hiberfil.sys. Error: 0x00000020 2021-01-28 11:13:56, Info SP Cleaning up C:\pagefile.sys 2021-01-28 11:13:56, Warning SP Failure to delete C:\pagefile.sys. Error: 0x00000020 2021-01-28 11:13:56, Info SP Cleaning up C:\swapfile.sys 2021-01-28 11:13:56, Warning SP Failure to delete C:\swapfile.sys. Error: 0x00000020 2021-01-28 11:13:56, Warning SP CSetupPlatformCheckpoint::CopyLogFiles: Cannot locate log restore file "C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\LogRestore.TXT". Did we even get this far? 2021-01-28 11:13:56, Warning SP CSetupPlatformCheckpoint::CopyConfigFiles: Cannot locate source config file "C:\$WINDOWS.~BT\Sources\SetupPlatform.Drivers.External.ini". 2021-01-28 11:13:56, Info SP There is no crash dump file! 2021-01-28 11:13:56, Info SP Original list of new paths to be removed: 2021-01-28 11:13:56, Info IBSLIB OSRollbackService::CCheckpoint::MoveOrCopyFiles: Moving/copying setupapi*.log from C:\$WINDOWS.~BT\NewOS\WINDOWS\inf to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\setupapi 2021-01-28 11:13:56, Info IBSLIB OSRollbackService::CCheckpoint::MoveOrCopyFiles: Moved C:\$WINDOWS.~BT\NewOS\WINDOWS\inf\setupapi.offline.20190318_215229.log to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\setupapi\setupapi.offline.20190318_215229.log 2021-01-28 11:13:56, Info IBSLIB OSRollbackService::CCheckpoint::MoveOrCopyFiles: Moved C:\$WINDOWS.~BT\NewOS\WINDOWS\inf\setupapi.offline.log to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\setupapi\setupapi.offline.log 2021-01-28 11:13:56, Info IBSLIB OSRollbackService::CCheckpoint::MoveOrCopyFiles: Moved C:\$WINDOWS.~BT\NewOS\WINDOWS\inf\setupapi.upgrade.log to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\setupapi\setupapi.upgrade.log 2021-01-28 11:13:56, Info IBSLIB OSRollbackService::CCheckpoint::MoveOrCopyFiles: Moving/copying netcfg*.etl from C:\$WINDOWS.~BT\NewOS\WINDOWS\inf to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\setupapi 2021-01-28 11:13:56, Info SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Attempting to remove folder "C:\$WINDOWS.~BT\NewOS" 2021-01-28 11:15:37, Error SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Folder "C:\$WINDOWS.~BT\NewOS" cannot be removed.[gle=0x00000020] 2021-01-28 11:15:37, Info SP Could not find information about the new WinRE partition. Error: 0x00000002 2021-01-28 11:15:37, Info SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: WindowsOld.wim path: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\WindowsOld.wim 2021-01-28 11:15:37, Info SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: WindowsOld.wim is not available 2021-01-28 11:15:37, Error SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Failed to read the rollback GUID from file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\rollbackinfo.ini. Error: 0x00000002[gle=0x00000002] 2021-01-28 11:15:37, Info SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Failed to read the new OS GUID from file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\rollbackinfo.ini. Error: 0x00000002 2021-01-28 11:15:37, Info SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: Recovery partition backup directory: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\RecoveryPartitionBackup 2021-01-28 11:15:37, Info [SetupPlatform.exe] Enter WinReSetupRestoreWinREEx 2021-01-28 11:15:37, Info [SetupPlatform.exe] backup directory: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\RecoveryPartitionBackup 2021-01-28 11:17:11, Info [SetupPlatform.exe] (WinRE)winRECopyDirectory() returning TRUE 2021-01-28 11:17:11, Info [SetupPlatform.exe] (WinRE)winREMoveDirectory() returning TRUE 2021-01-28 11:17:11, Info [SetupPlatform.exe] (WinRE)WinReSetupRestoreWinREEx() returning TRUE 2021-01-28 11:17:11, Info SP CSetupPlatformOSSwitchCheckpoint::Rollback: WinReSetupRestoreWinREEx succedded. 2021-01-28 11:17:11, Info [0x064131] IBSLIB ExecuteRollbackSequence: Checkpoint(SetupPlatformOSSwitchCheckpoint) rollback finished. 2021-01-28 11:17:11, Info [0x064130] IBSLIB ExecuteRollbackSequence: Checkpoint(WinPEBootFilesRestoreCheckpoint) rollback in progress. 2021-01-28 11:17:11, Info IBSLIB FindVolume: Successfully found [$Setup_SystemVolume$] on drive [D:] 2021-01-28 11:17:11, Info IBSLIB OSRollbackService::CCheckpoint::ExtractCrashDump: Pagefile does not exist at C:\$WINDOWS.~BT\pagefile.sys. 2021-01-28 11:17:11, Info IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback:No crash dump files found: C:\$WINDOWS.~BT\windows\memory.dmp. 2021-01-28 11:17:11, Warning [0x064163] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\boot.ini does not exist, skip. 2021-01-28 11:17:11, Warning [0x064163] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\ntldr does not exist, skip. 2021-01-28 11:17:11, Warning [0x064163] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\NTDETECT.COM does not exist, skip. 2021-01-28 11:17:11, Warning [0x064163] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\bootmgr does not exist, skip. 2021-01-28 11:17:11, Info [0x064165] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: "D:\EFI\Microsoft\Boot" exists, obliterating. 2021-01-28 11:17:14, Info [0x064166] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: DeletePath(D:\EFI\Microsoft\Boot) failed, will try to overwrite.[gle=0x00000003] 2021-01-28 11:17:14, Info [0x064169] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: Copying from "C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\EFI\Microsoft\Boot" to "D:\EFI\Microsoft\Boot". 2021-01-28 11:17:19, Info [0x06416a] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: Successfully restored "Boot" directory. 2021-01-28 11:17:19, Info [0x064165] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: "D:\EFI\Microsoft\Recovery" exists, obliterating. 2021-01-28 11:17:22, Info [0x064166] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: DeletePath(D:\EFI\Microsoft\Recovery) failed, will try to overwrite.[gle=0x00000003] 2021-01-28 11:17:22, Info [0x064169] IBSLIB OSRollbackService::CBootFilesRestoreCheckpoint::Rollback: Copying from "C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\EFI\Microsoft\Recovery" to "D:\EFI\Microsoft\Recovery". 2021-01-28 11:17:22, Info [0x064131] IBSLIB ExecuteRollbackSequence: Checkpoint(WinPEBootFilesRestoreCheckpoint) rollback finished. 2021-01-28 11:17:22, Info [0x064132] IBSLIB ExecuteRollbackSequence: Succesfully finished, current checkpoint state defaulted to empty. 2021-01-28 11:17:22, Info [0x06414b] IBSLIB RollbackExecuteSequence finished. 2021-01-28 11:17:22, Info SP CSetupPlatformRollback::Execute: ExecuteRollback succeeded 2021-01-28 11:17:22, Info SP Moving C:\$WINDOWS.~BT\Sources\SafeOS\bootstat.dat to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\WinPE\bootstat.dat 2021-01-28 11:17:22, Info SP VERBOSE: Path C:\$WINDOWS.~BT\Sources\SafeOS\bootstat.dat has no exceptions, trying a straight move 2021-01-28 11:17:22, Info SP VERBOSE: Successfully moved (1) C:\$WINDOWS.~BT\Sources\SafeOS\bootstat.dat to C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\WinPE\bootstat.dat 2021-01-28 11:17:22, Warning SP FindGlobalPath: Cannot find volume name for \\?\GLOBALROOT\Device\HardDisk0\Partition2. Error: 0x0000007B 2021-01-28 11:17:22, Info SP SPProcessBitlockerOnDrives: Will attempt to enable bitlocker on C:\ 2021-01-28 11:17:22, Info SP SPProcessBitlockerOnDrives: Bitlocker status does not need any change. Flags are: 0x00000005 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current phase string : Downlevel,End 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current op string : NULL 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current result string : NULL 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current bugcheck string : NULL 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current uninstall reason : NULL 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current uninstall comment: NULL 2021-01-28 11:17:22, Info SP Dump type : NULL 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current phase : 2 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current op : 23 2021-01-28 11:17:22, Info SP Current result: Unknown 2021-01-28 11:17:22, Warning SP Bootstat.dat file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\BootStat\OS\bootstat.dat does not exist 2021-01-28 11:17:22, Info SP Attempt to get BsdSummarize Diagnostic Information for bootstat file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\WinPE\bootstat.dat 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: BootLogInitCount:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: BootLogOsLaunchCount:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: BootLogErrorCount:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: BootLogLastErrorEventCode:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: BootLogLastBootdiagErrorCode:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: HeaderPresent:1 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: BootId:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: LastBootSucceeded:1 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: FatalErrorCode:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: FatalErrorStatus:0 2021-01-28 11:17:22, Info SP BsdSummarize Diagnostic Information: ShutdownDeviceType:0 2021-01-28 11:17:22, Warning SP Bootstat.dat file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\BootStat\PCAT\bootstat.dat does not exist 2021-01-28 11:17:22, Warning SP Bootstat.dat file: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback\BootStat\EFI\bootstat.dat does not exist 2021-01-28 11:17:22, Info Set Watson bucketing parameter #3 to 1 2021-01-28 11:17:22, Info SP Rollback-Online-Common completed successfully.
  23. Same VPN client is working fine with Windows 10 1909 machine. Machine successfully get upgraded to 1909 on LAN but when you try to put the machine onto VPN and then try to upgrade it fails Also I try folllowing I put the machine on LAN then start the upgraded once upgraded is download and start installing I removed all network connection (Stilll machine complated sucess fully) It just on VPN we are seeing this message.
  24. I'm using Windows 10 Services to push the FU to an machine. Not seeing any errors in WUAHandler, it show that machine successfully finish apply phase 1. I didnt check windowsupdate log
×
×
  • Create New...