Jump to content


Morpheus

Established Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Morpheus

  • Rank
    Advanced Member
  1. I've a similiar problem like above this post. Installation of Windows 8.1 Pro works well. But Configuration Manager Client and the follwing software gets not installed. Domain integration worked well. After Login the prepartion of Win8.1 goes on: How to integrate this step into the TaskSequence? I don't want that the users have to wait after TaskSequence has finished. What are the problems of this two problems?
  2. I had too early panic. The Installation wasn't finished but it told me that it was also in configmgrsetup.log. 15 Minutes later all jobs are marked done. Looks as everything went fine at the end
  3. If it's just the native client try to exclude it
  4. Okay, i found the file which cause the problem. It was called System. After renaming to System.old I was able to update the distribution point again and everything was fine. So if you've this problem too, follow the above posted link and search for a file named 'Microsoft', 'Program' or 'System' and rename it.
  5. I tried to upgrade my SCCM 2012 SP1 CU3 to R2. The Installation went more or less fine. But it tells me that it is already finished. But not all Jobs are marked as done. Why that? New SCCM Console opens fine. Boot Images have the right version also Buildnummer is fine. I'm not sure now. It looks like the installation has finshed, but not at all...
  6. distmgr.log shows "Failed to start DP health monitoring task for package 'XY100001'. Error code: -1" Configuration Manager Client Package is still in progress. Found same problem here http://dbgriffin.wordpress.com/2013/03/01/configuration-manager-2012-failed-to-start-dp-health-monitoring-task/ but I can't find a file called 'Microsoft' or 'Program'. Problem has started after installing CU3 for SCCM 2012 SP1.
  7. I've got this error after Updating SCCM2012 SP1 with CU3. Configuration Manager Client Package shows since a week as PENDING. Because it's the default one no chance to make some config changes or cancel it. ‚ÄčNo solution yet. Does anyone have a hint?
  8. oaah, that's bad. Download 1GB to just install the software. That's very efficient.
  9. Are you using the right boot image (x64/x86)? Do you apply any drivers into these boot images? what does your smsts.log file say about the error?
  10. I'd like to run some application direct from the distribution point. But every time it dowloads the content first to the client. Even when I deinstall the application. The connection between client and server is definitely fast enough! Or do I've to deploy everthing via a Batch which will start the applications via the Network? That can't be the solution!
  11. Thanks. Thats the right way! But this will get my all the devices which this user has been loged in. And with this Query i would have to enter all usernames by myself. Because of that i created a USER COLLECTION with the Users which i need. But i can't deploy this application to the USER COLLECTION. Because of that i would like to create a DEVICE COLLECTION of this Users primary devices.
  12. I created a user collection from a AD object container. Now i'd like to create a device collection of this AD user collections primary devices? Does someone know how to do that?
  13. Hi everybody, Back from long holidays and already the first sccm problems. We deploy Win7 Prof since approximately 3 Months via SCCM . But nobody has noticed that the Accessories folder in the Start Menu is missing. So why on earth is this folder missing by a normal Win7 Installation? Any clue to fix this problem without a script which copy the folder to every users Start menu directory? have a nice day
  14. I found the problem. Turns out I had to use generell language code in the UILanguage instead of regional variant. As example for german: <UILanguage>de-DE</UILanguage> instead of <UILanguage>de-CH</UILanguage> same for English <UILanguage>en-US</UILanguage> instead of <UILanguage>en-AU</UILanguage> <SystemLocale>, <UserLocale> and so on can be set to regional variant.
  15. Do you've installed and configured the Software Update Point (SUP) role? How do your settings look?
×
×
  • Create New...