Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'internet explorer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Please read the full posting before answering. I've searched extensively for a GPO fix to my issue but I can't find one. I've got a lot of users that work wit IE. Under Internet Options / Programs / Default Web Browser there are two options, "Tell me if Internet Explorer is not the default web browser" and "Make default". Both are grayed out on some machines and of course, cannot be modified. On other machines the "Tell me...." option is active and can be checked and the "Make Default" is grayed out. Machines with both conditions have the SAME group policies applied to them. I have a PS script on my DC allowing me to search GPO's for specific content. However I don't know what to search for in order to find the GPO that has these settings in them. Google searches have proved fruitless in finding the GPO options that need to be changed. I'm less concerned about the "Make Default" than I am about the "Tell me...." option. Where are these settings located and what are they titled? If they are not specific settings, what registry changes can I push that allows me to activate the "tell me..." option in IE? Also, why, if the same policies are being applied (meaning they are not being blocked by security filtering), are the settings on these machines different. This is extremely frustrating and I'm really looking for a solution to this. Thanks in advance for your assistance.
  2. So I have and unattend usb flash drive that works perfectly when installing Win7 IE8. I just updated my resource image to include IE 11 and now I get this: I have read several times over that IE 10 and IE 11 do something weird to your unattended. But I need to know what to do here with my unattended to get this thing fixed. So I have seen several ads to just commit out IE but thats dont going to work. Please help me resolve this issue. I am days behind because of this.
  3. Guys, Wondering if anyone can help me out, i've been working on this for a few days now and i haven't made any progress. we are testing IE 11 with enterprise mode on windows 7 sp1 machines currently have IE8 installed. these are the steps im trying to achieve 1) Install Prerequisites KB2834140, KB2670838, KB2639308, KB2533623, KB2731771, KB2729094, KB2786081, KB2888049, KB2882822 2) Reboot 3) Install IE11-Setup-Full.exe ( IEAK) 4)Reboot 5)Install KB2929437 (for enterprise mode) 6)Reboot 7)install IE11 ADMX templates ( we had issues where everytime we opened up local gpedit.msc it gave us an error message so this replaces the current ones from sysvol. we also noticed the enterprise policy wasnt being set, even though its been set in AGMP) ive tried both Application and Package method using Batch Files, both ways don't work. Has anyone successfully deployed IE 11 with enterprise mode enabled ?. any help would be appreciated thank you
  4. So, we're deploying IE11 to several small groups in anticipation of a larger deployment site-wide. We have Win7-x64 machines with IE8 exclusively. Our environment requires KB2929437 patch for "Enterprise Mode", which we have set up and configured already. The problem we're running into is that IE11 gets installed just fine during the maintenance window, but that's it. KB2929437 is approved for install, but won't install until IE11 is present (obviously). Since the clients do an update check and install once per maintenance window, we end up with clients that have IE11 but not KB2929437. Eventually KB2929437 will install (next evening it seems), but the user has already been with IE11 and broken EM sites for an entire day by that point. Anyone else using enterprise mode with IE11 and have a solution for this? Can we force the machine to do more than one check for updates in a cycle, or what's the correct approach here? I'm a little light on SCCM knowledge, this really is my first foray into it. I'm learning as I go here, so any helpful advice would be appreciated, or if you need more info about our setup I can accomodate. I've already found lots of good info lurking on the forums here, and hope now that I have an account registered I can contribute in some way when I get my feet under me with SCCM. Thanks all!
  5. Hi guys, Having major problems with a "simple" thing - wanting to have an Internet Explorer 9 favorites bar shown after deployment is finished on the client. Tried many things, read many posts regarding this issue and I still cannot get it to work. http://www.itninja.com/question/sccm-add-hkcu-key-to-all-new-users This link is exactly what I need but no conclusion, unfortunately The way I do it and fail: 1. Create a package in SCCM 2007. 2. Run both with admin and user rights to see if it works. 3. Tried couple of command line options: regedit /s IE9ShowFav.reg regedit /s ./IE9ShowFav.reg regedits /s "%~dp0IE9ShowFav.reg" cmd.exe /c reg.exe import "IE9ShowFav.reg 4. Run a batch script which copies the IE9ShowFav.reg file to C:\temp and then regedit /s: @echo off md "C:\temp" xcopy "%~dp0IE9ShowFav.reg" "C:\temp" regedit /s "%~dp0IE9ShowFav.reg" exit 5. Reg key looks like this: 1st version: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MINIE] "TabBandWidth"=dword:000001a8 "LinksBandEnabled"=dword:00000001 "AlwaysShowMenus"=dword:00000001 After reading this post and understanding very little: http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/7772-how-can-i-change-a-hkcu-setting-within-windows-during-an-osd-deployment/ changed the HKCU with HKLM then ran with admin rights - no succes 2nd version: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Defuser\Software\Microsoft\Internet Explorer\MINIE] "TabBandWidth"=dword:000001a8 "LinksBandEnabled"=dword:00000001 "AlwaysShowMenus"=dword:00000001 Nothing works! What I read I know that it should be run with user rights since it is being done for a current user. Can somebody explain to me this in detail? We use HTA script and this is just another package in the list that needs to be installed, do I need to do it under TS? What would be the procedure for only one user? or for all? it is the same to me but I want to know how it works. Links: http://www.itninja.com/question/sccm-add-hkcu-key-to-all-new-users http://www.autoitscript.com/forum/topic/160063-regread-not-working-from-sccm-script-running-as-current-user/ http://www.networksteve.com/enterprise/topic.php/distributing_a_registry_key_with_SCCM_2007_SP2/?TopicId=27980&Posts=0 Thanks,
×
×
  • Create New...