Jump to content


SuperKman

My Win7 install via SCCM OSD works correctly, why capture it?

Recommended Posts

Hi, My question is thus: Apart from the obvious benefit of speed, why would I bother capturing a Win7 image and faffing about with all of the other stuff needed to make it work given that I have managed to deploy Windows 7 Enterprise via SCCM OSD, including all the settings and software my enterprise requires(en-AU Regional settings, network\domain, GPO and so on).

Is there some problem with NOT capturing the deployed (but exactly how we want it) OS and continuing to use our SCCM OSD deploy? I've seen a lot of how-tos saying it's part of the process, but none of them have said why...

Share this post


Link to post
Share on other sites

the question is, how are you deploying windows 7 currently, are you using the install.wim file from the windows 7 DVD or are you installing windows 7 by using an Install Operating System source... *pointing it to the entire content of the dvd source...*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...