Jump to content


Aquintus

Established Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Aquintus

  • Rank
    Member
  1. Hi, it depends on what you are using. Take a look at this https://technet.microsoft.com/en-us/library/bb632618.aspx Best regards
  2. Hi, the build in report "User device affinity associations per collection" doesn´t list the "OSD Defined" relationships. We are using powershell to import computers and set the UDA relationship with the following command: Invoke-WmiMethod -Namespace root/SMS/site_$($SiteCode) -Class SMS_UserMachineRelationship -Name CreateRelationship -ArgumentList @($WksResourceID, 6, 1, $User) -ComputerName $SiteServer The console shows the relationship and software deployment works well. If we change the parameter "source" from "6" (OSD Defined) to "2" (Administrator Defined) the report lists the relationship correctly. Any ideas? Best regards
  3. Hi, we have a couple of workstations in a training classroom and we want them to reinstall every night. I set up a task sequence with a schedule every one day on 1 am and always rerun. But now the task sequence runs in a loop. After the ts has finished it starts again after five minutes. Any ideas? Best regards
  4. Is this Hotfix available for Server 2008 R2? Can´t find anything...
  5. Hi, after upgrading to R2 SP1 we got some errors in the objreplmgr.log. *** delete vCI_ConfigurationItems where CI_ID=16872948 SMS_OBJECT_REPLICATION_MANAGER 03.06.2015 06:59:13 6808 (0x1A98) *** [23000][547][Microsoft][SQL Server Native Client 11.0][SQL Server]The DELETE statement conflicted with the REFERENCE constraint "CI_CurrentRuleDetail_CIID_FK". The conflict occurred in database "CM_DMS", table "dbo.CI_CurrentRuleDetail", column 'Setting_CI_ID'. SMS_OBJECT_REPLICATION_MANAGER 03.06.2015 06:59:13 6808 (0x1A98) Failed to delete Deployment Type ScopeId_1B4BE20B-7489-4B85-A3D4-0D851F955481/DeploymentType_918277a9-7054-46be-844d-39813cd6cec9/3 SMS_OBJECT_REPLICATION_MANAGER 03.06.2015 06:59:13 6808 (0x1A98) Is it possible to fix it? best regards
  6. In your TS you can use the Lenovo BIOS Config scripts to activate the TPM: http://support.lenovo.com/us/en/documents/ht100612 with this command line: cscript.exe SetConfig.vbs SecurityChip Active For Bitlocker we just use the standard step "Enable BitLocker" in our TS. Note: If you want to wake up clients using WOL and in your BIOS-Config the Networkboot-order is set to LAN, the clients will ask for the Bitlocker key. We also added a step to change the order to HDD0. You can also use the Lenovo scripts to change it with the following command line: cscript.exe SetConfig.vbs NetworkBoot HDD0
  7. Did you copy that line? It has to be "TRANSFORMS" If your program line is correct please try to create a logfile with /L*V "C:\AcroPro.log"
  8. Hi, just download the adobe customization wizard and create a transform file. Additionally you can download update files and integrate them. Here is anything you need: http://www.adobe.com/devnet-docs/acrobatetk/tools/Wizard/index.html best regards
  9. Hi, i followed several tutorials and now i am able to deploy Windows To Go. However, i have a problem with Bitlocker. For the activation i use the program "osdbitlocker_wtg.exe" with the parameters "/enable /pwd:ad" but the task sequence breaks off with the error code "000000ff". In the smsts.log i don´t see any clear error messages. Do i need to configure any GPO´s? In the tutorials they didn´t mention it at all. Here is the part from the smsts.log: ==============================[ OSDBitLocker_wtg.exe ]============================== OSDBitLocker_WTG 18.08.2014 15:29:29 2256 (0x08D0) Command line: "C:\_SMSTaskSequence\Packages\DMS002C4\x64\osdbitlocker_wtg.exe" /Enable /pwd:AD OSDBitLocker_WTG 18.08.2014 15:29:29 2256 (0x08D0) Initialized COM OSDBitLocker_WTG 18.08.2014 15:29:29 2256 (0x08D0) ==============================[ OSDBitLocker_wtg.exe ]============================== InstallSoftware 18.08.2014 15:29:29 2384 (0x0950) Command line: "C:\_SMSTaskSequence\Packages\DMS002C4\x64\osdbitlocker_wtg.exe" /Enable /pwd:AD InstallSoftware 18.08.2014 15:29:29 2384 (0x0950) Initialized COM InstallSoftware 18.08.2014 15:29:29 2384 (0x0950) Process completed with exit code 255 InstallSoftware 18.08.2014 15:29:30 2384 (0x0950) Command line returned 255 InstallSoftware 18.08.2014 15:29:30 2384 (0x0950) ReleaseSource() for C:\_SMSTaskSequence\Packages\DMS002C4. InstallSoftware 18.08.2014 15:29:30 2384 (0x0950) reference count 1 for the source C:\_SMSTaskSequence\Packages\DMS002C4 before releasing InstallSoftware 18.08.2014 15:29:30 2384 (0x0950) Released the resolved source C:\_SMSTaskSequence\Packages\DMS002C4 InstallSoftware 18.08.2014 15:29:30 2384 (0x0950) Process completed with exit code 255 TSManager 18.08.2014 15:29:30 2632 (0x0A48) !--------------------------------------------------------------------------------------------! TSManager 18.08.2014 15:29:30 2632 (0x0A48) Failed to run the action: BitLocker für Windows To Go aktivieren. Unknown error (Error: 000000FF; Source: Unknown) TSManager 18.08.2014 15:29:30 2632 (0x0A48) Ideas? ;-) Best regards EDIT: After check "Disable 64-bit file system redirection" the exit code is "3221225477" and error code "C0000005". EDIT-2: With 2012 R2 there is a newer version of "OSDBitLocker_wtg.exe". Changed the files, everything is fine now ;-)
  10. have you tried this: http://icrontic.com/discussion/93040/win7-x64-performing-an-unattended-install-of-amd-catalyst
  11. Hi, i´m using an german Windows 8.1 image, but the language of the modern ui apps and the welcome screen is in the wrong language. The default language and the region is correct. I have to copy the region settings for the welcome screen in the control panel. is it possible to change it default for every user? I tried to use a unattend.xml file and changed everything to "de-DE" but this changed the language for the modern ui apps to russian :-/ best regards aquintus
  12. I saw that i have some ini-files named like "XXX0000A.INI.xyz". I had to delet them too and run content validation. Now everything is green ;-) Thank you!
  13. Thank you! I had to change it too, because there was missing something: $WMIPkgList = Get-WmiObject -Namespace Root\SCCMDP -Class SMS_PackagesInContLib | Select -ExpandProperty PackageID | Sort-Object $ContentLib = (Get-ItemProperty HKLM:SOFTWARE\Microsoft\SMS\DP).ContentLibraryPath $PkgLibPath = ($ContentLib) + '\PkgLib' $PkgLibList = (Get-ChildItem $PkgLibPath | Select -ExpandProperty Name | Sort-Object) $PkgLibList = ($PKgLibList | ForEach-Object {$_.replace('.INI',"")}) $PksinWMIButNotContentLib = Compare-Object -ReferenceObject $PKgLibList -DifferenceObject $WMIPkgList -PassThru | Where-Object { $_.SideIndicator -eq "=>" } $PksinContentLibButNotWMI = Compare-Object -ReferenceObject $PKgLibList -DifferenceObject $WMIPkgList -PassThru | Where-Object { $_.SideIndicator -eq "<=" } Write-Host Items in WMI but not the Content Library Write-Host ======================================== $PksinWMIButNotContentLib Write-Host Items in Content Library but not WMI Write-Host ==================================== $PksinContentLibButNotWMI ##Delete WMI-Entries not in PkgLib Foreach ($PkgWMI in $PksinWMIButNotContentLib){ Get-WmiObject -Namespace Root\SCCMDP -Class SMS_PackagesInContLib -Filter “PackageID = '$PkgWMI'" | Remove-WmiObject -Confirm } ##Delete .ini´s in PkgLib not in WMI Foreach ($PkgLIB in $PksinContentLibButNotWMI){ Remove-Item -Path "$PkgLibPath\$PkgLIB.INI" -Confirm } But it didn´t resolve the problem. I still have old error messages from the day i upgraded from 2012 SP1 to R2.
×
×
  • Create New...