Jump to content


The Last Remnant

Established Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The Last Remnant

  1. even today the logs showed me recoverable error how can i install the client manually , where does the file exist for the setup on the server ? thanks
  2. i think its a serious error kindy find attached the file ccmsetup.log
  3. asp was missing thanks working like a charm now
  4. can you tell me whats the use of blank for staging collection why its empty ? and in case it has some machines then what it will affect ? thanks
  5. now i think its a serious problem only 4 clients is showing in the console from 20 , i did a force install and overwrite in case the client is already installed with no use , any tips please ? the client is installed already but its not updating on the console
  6. 0k sorry for the upload i tried but it was giving me an error what do you mean by add asp.net ? i already added it once i did the installaton ?
  7. hi there i have a problem when i open any report and run it kindly find below the problem im facing http://img18.imageshack.us/i/13960404.png/ any ideas plz ? thanks
  8. actually it was the firewall although i disabled the firewall using GPO as explained doing it for vista OS , why that happened any idea ? hanks anyweb you are a guru in those stuff
  9. hi there after installing SCCM and pushing the agent on all clients , the clients have a successful installation ( checking the logs ) but simply the console isn't updating the clients view to reflect showing that they have an agent installed and approved !! how to solve this issue and make the console show the proper status for the clients ? FYI i did a restart , i did reset for services as well , no warnings no errors nothing at all , i updated the membership of the client as well with no use thanks
  10. the site looks awesome after the upgrade great job anyweb
  11. i just reinstalled the WSUS and it worked , weird
  12. ok assume that there are still info available in the container how to remove it manually ? plus if i wana use the same site code like before will that affect ? thanks
  13. i have one site with one SCCM and i want to remove it completely becasue im thinking to install it from scratch i uninstalle the clients now left the server itself any ideas ? thanks
  14. hi there how can i uninstall SCCM totally ? the SCCM agent is installed on 10 computers and i want to advertise the setup from the sccm tool any hints please ?
  15. ok kindly find attached all the erros i face related to WSUS plus i have a question wll those errors effect other functions ?
  16. update : i dont know if this is related , after deleting all the query messages it didnt work , deleting the event logs ( apps and system ) it didnt work , once i deleted the securty logs EVERYTHING went green !! is that ok ? now how to simulate the problem of WSUS ?
  17. i know that , i wana know wats the difference between approved and not approved and why this client came as not approved but th rest were approved ? thanks
  18. now i have a new issue there are some components that are showing warnings and some that shows critical ...etc the point is i want to reset ALL the logs , i reset the counts then refresh but still its showing the icon as an error or warning although there isnt any logs there ( the count is showing 0 for erros and 0 for warnings and 0 for info ) so how can i solve this at 1st then we can proceed with the current issue , i did a restart with no use
  19. hi there we have here 500 users , 499 clients were installed succesfully a special thanks for anyweb , but te problem is with one only the guy is using windows 7 , he is joined to the domain ,the client is installed succesfully and the icons are showing in control panel , the logs is showing a healthy client but in the console its showing not approved now i noticed another computer was approved and now its showing N/A how to solve this as well , do i need to do a reinstall ? thanks in advance
×
×
  • Create New...