Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'smoothwall'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi All, I am following SCCM CB guides by Niall which are excellent source of SCCM LAB setup & I recommend my juniors to start with it their SCCM journey. I saw SmoothWall as router for this ( or I think PKI Lab) & I configured it. I am able to get internet access to my VMs. The only irritating part is whenever I restart the VM (after doing poweroff from cmd prompt), while loading OS, I get prompt to reconfigure NICs as they have changed. I initially suspected this because I am using Hyper-V and NIC setting for MAC address was Dynamic which is default. I changed it to static
  2. This series is comprised of different parts, listed below. Part 1 - Introduction and server setup (this part) Part 2 - Install and do initial configuration on the Standalone Offline Root CA Part 3 - Prepare the HTTP Web server for CDP and AIA Publication Part 4 - Post configuration on the Standalone Offline Root CA Part 5 - Installing the Enterprise Issuing CA Part 6 - Perform post installation tasks on the Issuing CA Part 7 - Install and configure the OCSP Responder role service Part 8 - Configure AutoEnroll and Verify PKI health Introduct
×
×
  • Create New...