Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'sms'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. In SCCM, any time I attempt to update a collection, it causes tempdb to fill up, and eventually causes SQL server to stop working properly. SQL Server databases reside on their own drive, and each time it gets hung on SMS_COLLECTION_AUXILIARY_EVALUATOR. I've specified a 50 GB limit for tempdb and a 30 GB limit for the log db. Any suggestions.
  2. I upgraded my SCCM 1511 infa to SCCM 1610 and reporting node stopped working for non admin users. Run as admin with same user ID works properly as before.Also accessing SCCM console from other terminal servers as a domain user works perfectly. Please help! Below is the log entries for SMSAdminUI.log [6, PID:9468][06/13/2017 09:09:19] :[XYZ.com] : System.Web.Services.Protocols.SoapException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. ---> Microsoft.ReportingServices.Diagnostics.Utilities.AccessDeniedException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. at Microsoft.ReportingServices.Library.ReportingService2005Impl.ListChildren(String Item, Boolean Recursive, CatalogItemList& CatalogItems) at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005.ListChildren(String Item, Boolean Recursive, CatalogItem[]& CatalogItems) [6, PID:9468][06/13/2017 09:09:25] :[XYZ.com] : System.Web.Services.Protocols.SoapException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. ---> Microsoft.ReportingServices.Diagnostics.Utilities.AccessDeniedException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. at Microsoft.ReportingServices.Library.ReportingService2005Impl.ListChildren(String Item, Boolean Recursive, CatalogItemList& CatalogItems) at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005.ListChildren(String Item, Boolean Recursive, CatalogItem[]& CatalogItems) [12, PID:9468][06/13/2017 09:09:25] :[XYZ.com] : System.Web.Services.Protocols.SoapException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. ---> Microsoft.ReportingServices.Diagnostics.Utilities.AccessDeniedException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. at Microsoft.ReportingServices.Library.ReportingService2005Impl.GetProperties(String Item, Property[] Properties, ItemNamespaceEnum itemNamespace, Property[]& Values) at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005.GetProperties(String Item, Property[] Properties, Property[]& Values) [12, PID:9468][06/13/2017 09:09:25] :[XYZ.com] : System.Web.Services.Protocols.SoapException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. ---> Microsoft.ReportingServices.Diagnostics.Utilities.AccessDeniedException: The permissions granted to user 'ABC\abc' are insufficient for performing this operation. at Microsoft.ReportingServices.Library.ReportingService2005Impl.ListChildren(String Item, Boolean Recursive, CatalogItemList& CatalogItems) at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005.ListChildren(String Item, Boolean Recursive, CatalogItem[]& CatalogItems)
  3. Trying to connect Config Manager CAS Console to its SQL database and getting error (Screenshot 1). Also SMS_EXECUTIVE and other SMS Services could not Start (Screenshot 2). Getting one of the event error as - License Activation (slui.exe) failed with the following error code: hr=0x800705B4 I can connect to other Primary Site database from CAS Console. Domain Admins and Local Administrator have all the rights in DCOM permissions. I checked the forum and tried with other options but it didn't helped. Any suggestions please? SCCM Error 1.txt SCCM Error 2.txt SCCM Error 3.txt
  4. Hi everyone, I have a problem with sccm 2012 R2. the last week, i have Migrate sccm sp1 to r2 and i install the CU 1 and CU2. my version of sql 2008 R2 is 10.50.4302.0 Its is distmgr.log *** [08001][2][Microsoft] A network-related or instance-specific error has occurred while establishing a connection to SQL Server. Server is not found or not accessible. Check if instance name is correct and if SQL Server is configured to allow remote connections. For more information see SQL Server Books Online. *** Failed to connect to the SQL Server, connection type: SMS ACCESS. Failed to get sql connection, will retry in 2 mins Anybody has an idea? thank you
  5. I had this issue with the first test lab I built, and now I'm having the same issue again with the second lab. Basically, I do not have access to the SMS_<site> folder and subfolders that are automatically created. I believe this affects application and OS deployment. Also, I cannot view logs because of this. I followed several tutorials (including this one) to install SCCM 2012 and this happens. The account I'm using is a domain admin that is also in the local administrator group on the SCCM server. The only account that can access this folder seems to be the built-in 'Administrator' account (local and domain). This is unacceptable should we deploy SCCM on our production environment. I've only gotten as far as creating a boundary, a boundary group and discovery methods. I don't see how I can go any further until I have access to this folder. Any help would be appreciated. Thanks.
  6. Hi, I'm having a problem with applying drivers to my PowerEdge M600/610 And 620. I have made a package with drivers, sent it to the DP's and added the packed to the task sequence. The problem: The network drivers won't install during OSD. But when i put the drivers on a USB stick and install them manually ( Computer --> Properties --> DeviceManager) It Works. so it's no problem with the driver it self i guess? We are using SCCM 2012 SP1. Anyone seen a similar problem ?
  7. Hi, I have a problem with the CCM agent. there is a lot of computer that haven't got the CCM agent installed. When i try to install it manually i get. No valid source or MP locations could be indentified to download content from.Ccmsetup.exe cannot continue. ==========[ ccmsetup started in process 5536 ]========== ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Version: 4.0.6487.2000 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) LSGetAssignedSiteFromAD ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) GetAdaptersAddressess entry point is supported. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) DhcpGetOriginalSubnetMask entry point is supported. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} has 1 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) LSGetADSiteName ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Current AD site of machine is Intern ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Attempting to query AD for assigned site code ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) ulFetched == 1, HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,1780) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Command line: "C:\ccmsetup.exe" ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Ccmsetup was run without any user parameters specified. Assume AUTO sitecode and run without registering ccmsetup as a service. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CCMHTTPPORT: 80 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CCMHTTPSPORT: 443 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CCMHTTPSSTATE: 2147483648 ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CCMHTTPSCERTNAME: ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) FSP: ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) No MP or source location has been explicitly specified. Trying to discover a valid content location... ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Current directory is not a valid source location. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Looking for an MP source through SLP... ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) LSGetAssignedSiteFromAD ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) IPv6 entry points already initialized. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) DHCP entry points already initialized. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {883853BC-2ADA-4697-90DC-9471B54AC28B} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {8F421327-3343-40B1-A066-3B0835DB42A5} has 0 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} is DHCP enabled. Checking quarantine status. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Adapter {17D15F3F-6F91-4A0A-AD66-CDE3DC404A01} has 1 IPv4 address(es). ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) LSGetADSiteName ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Current AD site of machine is Intern ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Attempting to query AD for assigned site code ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) ulFetched == 1, HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,1780) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) LSGetAssignedSiteFromAD(sSiteCode), HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\setup\ccmsetup\ccmsetup.cpp,5788) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Couldn't find an MP source through SLP. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) No valid source or MP locations could be indentified to download content from.Ccmsetup.exe cannot continue. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) Invalid ccmsetup command line: "C:\ccmsetup.exe" ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::IsFSPHostSet FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='100' will not be sent. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::~CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::IsFSPHostSet FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='307' will not be sent. ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::~CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) ParseCommandLine(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\setup\ccmsetup\ccmsetup.cpp,2193) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) CFSPStateMessage::~CFSPStateMessage FSPStateMessage 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) g_CcmSetup->WinMain(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sms_fre\sms\setup\ccmsetup\ccmsetup.cpp,9862) ccmsetup 02.11.2012 10:11:57 5548 (0x15AC) --------- What can the reason be ? this happen when we implemented a new SCCM 2007 Hierarchy. We set the Site code via GPO We have AD Site and IP subnet boundary we have a total of 3 servers. 1 master (CSM) and 2 sites( CMA and CMB) . all running w2k8R2 sp1 tried to uninstall the client manually but when i try to install it i get the same error.. ill provide more info if needed !
  8. Hi All! I currently have a simple setup in my lab with CM12 and have had a couple of CMAgents installed on a certain amount of clients that are no longer Active nor alive. Therefore I get loads of errors on mux files and also on parts where CM tries to install the agent on clients that are no longer alive. I have tried to set the InstallFlag in maintenance and googling around but can't get to getting a Clean and stable Environment. Any tips from the coach here? PS. As this is my lab, setting short values for heartbeat, polling intervals etc is not an issue. DS.
×
×
  • Create New...