Jump to content


Sign in to follow this  
V1k45

Deploy OS to Distribution Point _ PLS Help (Desperate here :s)

Recommended Posts

Hello all,

 

I am having a few issues deploying my OS image to a Distribution point.

All other packages deploy ok, but the OS keeps failing.

 

I have tried using the console and also tried the Prestage process to import the OS.

 

For the Prestage process I have used the following commands:

 

ExtractContent.exe/F /P:D:\pkgx\OperatingSystem.pkgx

 

The PrestangeContent.log error gives me:

 

============ Content meta data end ===================== PrestageContent 10/11/2014 12:32:06 1248 (0x04E0)
Content library contains higher version of content LDN00021.4 than what is in the prestaging file LDN00021.1 PrestageContent 10/11/2014 12:32:06 1248 (0x04E0)
Free space on the content library drive is 22146 MB PrestageContent 10/11/2014 12:32:06 1248 (0x04E0)
The best drive on this remote DP is found to be D: (free space 22146 MB) PrestageContent 10/11/2014 12:32:06 1248 (0x04E0)
No branch cache registry entries found. PrestageContent 10/11/2014 12:32:06 1248 (0x04E0)
Uncompressing D:\pkgx\OperatingSystem.pkgx to D:\pkgx\OperatingSystem.pkgx.temp PrestageContent 10/11/2014 12:32:06 1248 (0x04E0)
decompression failed for D:\pkgx\OperatingSystem.pkgx to D:\pkgx\OperatingSystem.pkgx.temp PrestageContent 10/11/2014 12:33:17 1248 (0x04E0)
CContentBundle::ExtractContentBundle failed; 0x80004005 PrestageContent 10/11/2014 12:33:17 1248 (0x04E0)
ArchiveFile::ExtractFile failed; 0x80004005 PrestageContent 10/11/2014 12:33:17 1248 (0x04E0)
ArchiveFile::ExtractContent failed; 0x80004005 PrestageContent 10/11/2014 12:33:17 1248 (0x04E0)
End ====> Mon Nov 10 2014 12:33:17 PrestageContent 10/11/2014 12:33:17 1248 (0x04E0)
When I try the console I get the following messages from the PkgXferMgr.log file:
No (more) send requests found to process. SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 19:43:05 2788 (0x0AE4)
Waiting for new/rescheduled send requests, Maximum Sleep Time = 20 minutes SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 19:43:05 2788 (0x0AE4)
Found send request with ID: 10043, Package: LDN00021, Version:4, Priority: 1, Destination: CPTSCCM.LONDON.VITOL.COM, DPPriority: 200 SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:05 2788 (0x0AE4)
Created sending thread (Thread ID = 0x15EC) SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:05 2788 (0x0AE4)
No (more) send requests found to process. SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:05 2788 (0x0AE4)
Waiting for new/rescheduled send requests, Maximum Sleep Time = 20 minutes SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:05 2788 (0x0AE4)
Pull DP Sending thread starting for Job: 10043, package: LDN00021, Version: 4, Priority: 1, server: CPTSCCM.LONDON.VITOL.COM, DPPriority: 200 SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:28 5612 (0x15EC)
Attempted max retry count. The job would be marked for deletion now. SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:36 5612 (0x15EC)
Sent status to the distribution manager for pkg LDN00021, version 4, status 5 and distribution point ["Display=\\cptsccm.london.vitol.com\"]MSWNET:["SMS_SITE=LDN"]\\cptsccm.london.vitol.com\ SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:36 5612 (0x15EC)
STATMSG: ID=8207 SEV=E LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER" SYS=LDNSCCM.london.vitol.com SITE=LDN PID=2880 TID=5612 GMTDATE=Tue Nov 11 20:03:36.128 2014 ISTR0="LDN00021" ISTR1="CPTSCCM.LONDON.VITOL.COM" ISTR2="" ISTR3="" ISTR4="" ISTR5="" ISTR6="" ISTR7="" ISTR8="" ISTR9="" NUMATTRS=3 AID0=400 AVAL0="LDN00021" AID1=410 AVAL1="4" AID2=404 AVAL2="CPTSCCM.LONDON.VITOL.COM" SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:36 5612 (0x15EC)
Pull DP Sending thread complete SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:36 5612 (0x15EC)
No (more) send requests found to process. SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:36 2788 (0x0AE4)
Waiting for new/rescheduled send requests, Maximum Sleep Time = 20 minutes SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:03:36 2788 (0x0AE4)
No (more) send requests found to process. SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 11/11/2014 20:23:36 2788 (0x0AE4)
Does anyone have any idea what is going wrong :( ?
Would like to resolve this once and for all

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did, but I do not have SQL on the Distribution Point...

Just for good measure I have restarted the services on the main SCCM server and I get the same issue :s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...