Jump to content


ramlan

Established Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ramlan

  1. That is true what anyweb said. I installed CU2 and updated all the clients with the latest version. Deployed the client package to all systems and all my clients are 7958.1303. I even did the same for sccm console as well. It did work.
  2. I just created a package for IE 11 Create New Package - Standard Package - IE11-Windows6.1-x64-en-us.exe /quiet /norestart and deployed to a test collection in the lab and monitored execmgr.log for exit code. The package installed successfully. Restarted the system and IE 11 is working fine. Will check software updates from console for production deployment. Thanks
  3. I have been given the task to create a package and deploy IE 11 in silent mode with all the pre req that are needed for I E 11 for Win 7 x 64 workstations. Not sure how to go about. Appreciate any guidance from the forum will be of great help. The I E 11 package should be availble in software center for install at users discretion with a deadline of 4 days to complete the install. Infra: SCCM 2012 R2 (running on Server 2012 R2) Primary Site Thanks Ra,
  4. Sorry kubie for delayed response. Instead of using MSI - check this link - I tried and the installed worked out fine. http://myitforum.com/myitforumwp/2014/06/19/using-configmgr-2012-application-model-to-install-cmtrace-file-version/
  5. FR Exist between Pri and Sec (open for all days with no limit). Checked FR status from this link - http://eskonr.com/tag/sccm-2012-file-replication/ (just as an example).
  6. Can you share how you deployed application (CMTrace)? I have been wondering for a while on how to deploy this to all Win 7 systems. Did you create an application and deployed to all system collection or did you create a package?
  7. I can ping DP from Pri and Sec. No issue.
  8. Hi, My home lab consist of 1 PRI 1 SEC and 1DP. Primary and Secondary are on Server 2012 R2 while DP is on Windows 7 x64 Ultimate. There were no issue with DP till 22nd May. All of a sudden from 23rd May, I am getting following error. None of the package are getting distributed to DP. Unable to find the root cause of the issue. Appreciate, if you guys can take a look and help me. Found send request with ID: 39, Package: CAN00024, Version:1, Priority: 2, Destination: ITRSEVEN.INFOTECHRAM.COM, DPPriority: 200 SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 25-May-14 8:41:34 AM 13088 (0x3320) There is no address found for the destination server ITRSEVEN.INFOTECHRAM.COM SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 25-May-14 8:41:34 AM 13088 (0x3320) Abandoning send request because address is not available at this time. Will try in 30 mins. SMS_PACKAGE_TRANSFER_MANAGER 25-May-14 8:41:34 AM 13088 (0x3320) Above error keeps repeating every 20 minutes and the package is still in progress (for almost 48 hours). Above log is from PkgXferMgr.Log. If you need any other log to check let me know. Thanks Ram
  9. I am also looking for a way to deploy to various win 7 x64 machines. i am getting Did not detect deployment type. I did select script for deployment type and copied above commands for installation - yet unable to get the application installed. Can you share the batch files for reference mr NEM..... Edit - Found a way to install CMTrace to all Win 7 workstation - This is what, I did 1. Downloaded and Installed EMCO MSI Package Builder Enterprise 4.5.5.7328 2. Created MSI package from CMTrace.exe 3. Created new applilcation as Windows Installer (MSI) 4. Deployed to Win 7 Collection 5. Tested - Worked out well If any one need a copy of CMTrace MSI let me know - I will upload to a file sharing site and share the link here.
  10. Have you set up publishing server for app-v to work on client machine? For some reason, I am unable to deploy virtual app-v to client (Win 7 x64). All prereq are installed but the virtual app does not show up in application catalog or software center. When i run get-appvpublishingserver - don't get any result. Not sure how to configure App-v Virtual Environment within SCCM 2012 R2.
  11. All applications assigned to the user will show up in RAP - User will select each applications and click run to complete the install process. The entire isntall is SILENT. What logs do i need to look for? Please note the applications do show up in RAP after a delay of 15 minutes. I want the applications to show up immediately upon user login.
  12. Hi - Our setup is SCCM 2007 R2. We are in the process of upgrading over 20000 computers to Win 7. The project is going on smoothly. We are one issue with the deployment process. Explained below: The image deployment goes smoothly. After that we have over 2500 application advertised through RAP for various users based on their OU. All the apps through SCCM are working fine - unfortunately the issue is applications takes a while to show up in RAP (Run advertised Program). Sometime it takes over 15 minutes to show up. Is their any configuration change that, I can make on the Server or Client side to get the apps show up in RAP immediately. I tried Machine and User Policy from RAP. No luck. Appreciate your help. Ram
  13. Still waiting for your post - 2 weeks past yet nothing.
  14. Thanks for the link. Will carry out this exercise during this weekend.
  15. Hello, I am running CM2012 SP1 CU1. I also have a full App-V 5 infrastructure (Management, Publishing, Database server on a single machine) + Win 8 Entp as Sequencer + Win 7 Ult as client. I was able to create app-v package, publish and download the package on client machine (win 7). Everything is working fine. I want to deploy App-V 5.0 Client to all system within the lab (few win 7, 2008, 2012 and win 8). I would like to create an application package for App-V 5.0 client install within CM2012 using MSI. Don't know how to do. I also want to try creating application package for App-V 5.0 client install using setup.exe (appv_client_setup.exe). How to do is the question? Appreciate your help. Ram
  16. Hello Everyone, I am new to App-V subject. I have following setup at home (lab). 1 Domain Controller (2012) 1 SQL database (2012) 1 Management Server (2012) 1 Publishing Server (2012) 1 Sequencer (Win 8 Entp) 1 Client (Win 8 Entp) I have a application that will ask for license key when the app is started. During the sequence process, I ran and entered the key - unfortunately the sequencer failed at the last stage when creating the package. How can, I enter the license key and get the final product (app-v package) of the application. Appreciate your help. Ram
  17. Thanks Anyweb. I did complete step 1 on CAS and PRI. Yet no luck going forward with part 5 onwards. I have decided to revamp the lab with server 2008 r2 and use config mgr RTM 2012.
  18. I am following the guide. Let me explain what my lab layout is all about. DC - Server 2012 CAS - Server 2012 (running SQL 2012) PRI - Server 2012 (running SQL 2012) Finished part 1, 2, 3 & 4. All went well without any issue. At part 5, I am STRUCK. Installed WSUS role on CAS Server 2012. When, I add SUP role, I don't have the option ACTIVE SETTINGS to select THIS SERVER AS THE ACTIVE SOFTWARE UPDATE POINT. Am, I doing something wrong. In your screen shot, I can see you have Active Settings and the option to select this server as the active software update point. Appreciate your help. Ram EDIT - GOING TO REVAMP THE LAB WITH SERVER 2008 R2 AND USE CONFIG MGR 2012 RTM TO CONTINUE WITH THE LAB EXERCISE. WILL KEEP YOU UPDATED.[/font]
  19. I thought of revamping home lab with CAS & PRI CM2012 sp1 beta (this weekend). Maybe, I will wait for the final release of sp1 and setup home lab with CAS & PRI. What do you guys suggest? Should I go ahead revamp the lab with sp1 beta? I read sp1 final release will be early 2013. That is too long for me to wait. Planning to get technet pro subscription as well in order to avoid eval version install so, I can keep home lab PERMANENT for learning/testing.
  20. I am also running server 2012 / sql 2012 cu2 without any issue.
  21. How to integrate Intune with ConfigMgr 2012? I was hoping for any tutorial covering Windows Intune with ConfigMgr 2012. Any tutorial on Windows Intune would be great!
  22. Will there be a new guide for Lync 2013? This guide was amazing. Want to test Lync 2013 (Home Lab) for learning. Hope you will help us with a new guide for Lync 2013.
  23. I want to try but don't have technet subscription. Too bad MS is not sharing with general public for testing/learning purpose. Edit - Finally found MDOP 2012 ISO file. Now the testing/learning starts. Excellent tutorial NCBRADY........ Look forward to more tutorial on app-v....
  24. I am anxiously waiting for SP3 release so that, I can co-exist Ex2013 with Ex2010. Can;t wait to check out new features in Ex2013. Successfully installed Ex2010 SP2 on Server 2012. Had to make few registry changes to get the install working.
×
×
  • Create New...