Jump to content


KeithDib

Established Members
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KeithDib

  1. Guys Been building Windows 10 1709 for about a year all fine... We are starting to build 1809 and all works except the TS/Naming now seems to ignore the Collection Variable 'OSDComputerName' I have both 1709 and 1809 images, both building from the same 'All Unknown Computers' collection, the 1709 works the 1809 does not. the 1809 uses a copy of the TS from 1709 with just the WIM changed. Any ideas? thanks
  2. Hi We are currently on 1710, last patch was KB4086143 Since May 2018 no new updates have shown up in 'Updates and Servicing' , we 'CHeck for Updates' but nothing new appears, cannot find any errors in the logs and MS Updates etc is not blocked by the FW Any advice? thanks
  3. I have set up Store Apps on out 1709 environment and i am deploying OFFLINE apps I cannot however get the ONLINE apps to deploy from the store, I have moved the apps to the private store, assigned to myself as a test user, i have recieved the link emails from the store BUT when i follow the link i click to install and get 'There seems to be an error our end, try again later' been having same issue for a week. can anyone help? thanks
  4. Hi were on 1709 and have been for some time, we do not show any further updates in the updates section. all systems including SUP work fine and the system can download patches etc from MS, so can get to the outside world through the FW, what log will show any issues? cheers
  5. Hi I currently have SCCM 1710 running in out company domain. this we use for patching [amongst other things] we now want to use it to patch Servers in the DMZ. The DMZ is a different domain with no trusts between the 2. We have the SCCM Server and the Server in the DMZ pinging each other, but sccm does not see this server. I have Forest discovery running and also have a boundary for the DMZ IP range what am I missing?
  6. KeithDib

    SCUP Catalog list

    We already subscribe to your service
  7. using the Command Support [F8] dos window and IPCONFIG command I can see the NIC seems to be lost as the Sysprep command is ran, then after reboot does not find NIC even though drivers work fin in BOOT WIM on the initial boot at the start of the TS
  8. Guys I am trying to run a 'Build and Capture' on Windows 10 1709.. All works fine until the Capture Operating System [obviously last in the list] section of the Task Sequence.. when this runs the target machine [tried physical and a VM with same issue] has lost its NIC driver, so it connot write the WIM to the network share Has anybody seen this before? OS's... Target build is Windows 10 1709 Enterprise SCCM is 1710 on Windows Server 2012R2
  9. Hi I need to add last logon date or last status message to the existing report 'Hardware 01A' report to see how long since a machine was used [sort of] i have exported and imported it to create a duplicate to work on, but do not know to add this extra data and field. simple to a lot of you I'm guessing, not to me cheers
  10. KeithDib

    SCUP Catalog list

    Has anyone produced a list of vendors that supply SCUP Catalogs?
  11. Resolved using info here http://configmanagerguru.com/sccm-1606-stuck-pre-requisite-checking/
  12. I have on one of our sites a 2012 SCCM Primary site. an update 'Configuration Manager 1606 Hotfix (KB3186654)' is stuck. was runnning pre req's only but never finished. I have restarted the SMS EXEC and also rebooted the server a few times with no change. all other options on the updates are obviously greyed out can anyone help please thanks
  13. We are upgrading to Current Branch and want to include patching from this and not WSUS as curretly used. what is the best way to patch 3rd party applications through SCCM Current Branch?
  14. I have a server that is in an OU with Block Inheritance. this will obviously Block all machine based policies I also need to Block ALL User Policies to this machine, now as potentially ALL users may have the oportunity to RDP to this server in the coming months. the reason... we have exisitng GPO that make changes to both IE and Office for various Applicaitons. but a new Application needs conflicting settings. once the current policies have been applied the new app no longer works, and even removing the polices does not change this.
  15. Would it be faster, less downtime for users and easier to just build a new server with R2, patch and then migrate or point this at the DB?
  16. Hi Yes we are licensed through Volume Licensing for R2
  17. Thanks Is an upgrade to R2 just a follow on or a new build?
  18. We are 5.00.7804.1000, 2012 SP1 R2 would be 5.00.7958.1000
  19. Just reading that, but i dont think our version is R2 to start with
  20. Can I ask.. We are currently on version 5.0.7804.1000 To upgrade are you saying to forget the CU1, CU2 etc and jump straight to R2 SP1, then upgrade from here?
  21. Now resolved.. Didnt change anything it seems to have just started seeing it! strange
  22. Changed schedule to 1 hour, also forced a full scan... Sees OU's that have been set up previously not the new one
  23. Yes, discovery methods point to root of the AD
  24. Hi Been using Sys Ctr 2012 for about a year, all works well. I have recently created a few new OUs in the root of the domain, same as I do regularly. however SysCtr seems to not see these nae ones even though it can see others in the root and read from them as normal... any ideas? cheers
×
×
  • Create New...