Jump to content


john.rickard

Established Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by john.rickard

  1. FIXED -ish https://www.windows-noob.com/forums/topic/14993-windows-10-1511-showing-as-compliant-in-cb-servicing-plan/
  2. Finally seem to have sorted out the issue... It seems once a release becomes CBB, it no longer is shown as CB! I guess Config Mgr assumes machines put into the servicing plan for CB will have updated by the time CBB is made live... Change my deployment to CBB and it all works! Once my testing machines have upgraded now I will put it back to CB and await the next release
  3. Update - I have now found that the servicing plan doesn't see the 1607 update... In the preview pane during Servicing Plan properties, if I remove the filters for Required and Name, a list of updates will come back all for 1511... The 1607 update is listed in "All Windows 10 Updates" page, showing as downloaded and deployed...
  4. Hi everyone We are having a weird issue, which I cannot see the reason why! - I have a Windows 10 Servicing Plan setup for CB deployment to a collection. The plan worked a few months ago when I put one machine into it (if i remember rightly)... However we have just started to look into it a bit more and we're coming back with something odd. We add a machine into the collection, it is picked up by SCCM and shows in the deployment monitoring, but they show as compliant! - One machine is on 1511 and the other is on a very very old release, perhaps the first ever release to public. I h
  5. Hi Andrew We are having the same issue, but I don't think ours is product key related, as we've always used Enterprise Edition... Just bumping this post to see if anyone else comes back with anything Thanks John
  6. Morning Yes they are x64 as far as I am aware - I am using the files from the x86_64 folder... Thanks
  7. Hi We are planning a Windows 10 deployment for the not to distant future and I am working on getting a new set of task sequences setup for this, incorporating some of the niggly things we've wanted to do for a long time but haven't had the time or patience. One of those things is setting up the computers BIOS settings to our corporate setup. We are primarily all Dell computers, or varying ages, but the majority will run Dell CCTK commands, which is how we do the settings at the moment post task sequence. I basically followed this article to setup the CCTK part of our task sequence
  8. Hi Everyone Strange problem we seem to be getting - wonder if anyone else has found the same issue... Standard task sequence for deploying Windows 7 x86 and some standard software, used on 7 remote sites each using a local distribution point One site seems to keep failing, on installing a custom application. Same task sequence works on other sites without issue on same make and model of machine Rebuilt the distribution point onto the same hardware, from Svr2008 up to Svr2012R2 - still failed task sequence Built a new DP as a virtual machine for testing - distributed content needed - fa
  9. Hi All, Has anyone ever written a script or report to pull out packages and applications which are not distributed to any DPs? We are wanting to do some cleaning up of our source folder... Thanks John
  10. Thanks Atomic12 Unfortunately the reports which deal with deployments etc seem to all need there to be a deployment present... I basically need a report which lists applications and packages where the deployment count = 0 - for someone with some SQL knowledge it probably wouldnt take long to write, but I wouldnt know where to start... THanks John
  11. Good Morning All, I am no wizard with SQL or even SCCM reporting, I have dabbled but that's about it... I am looking for a report which will tell me which applications, and which programs do not have any deployments? Can anyone help? Thanks John Rickard
  12. Excellent - that works brilliantly... I have just changed it to use my parameter of @CollID and it works a treat... Now playing to add an IP address column Thanks
  13. Afternoon Everyone, I am trying to create a report in CM 2012 R2 which will report the OUs which machines are a member of. I want to limit this so that I can select a specific collection and it will report that. I have found various things online and followed quite a few, but I am in no way a SQL master Would it be possible for someone to have a gander at the attached and see what I am going wrong with - I think it is something to do with altering the Getting_the_ous query to encompass the collectionID. When I run it at the moment I can pick a collection and I can then click v
×
×
  • Create New...