Jump to content


mikeb901

Established Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mikeb901

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am trying to create a report to find out what devices a user has logged onto. Can I get some help on this, please.
  2. Did a google search and found the answer here. https://docs.microsoft.com/en-us/sccm/core/servers/deploy/install/install-consoles
  3. Here is what is in the log. Looks like I need to get an upgraded version of the console. Error Code: Failed \r\nSystem.Management.ManagementException\r\nGeneric failure \r\n at System.Management.ManagementException.ThrowWithExtendedInfo(ManagementStatus errorCode) at System.Management.ManagementObject.InvokeMethod(String methodName, ManagementBaseObject inParameters, InvokeMethodOptions options) at Microsoft.ConfigurationManagement.ManagementProvider.WqlQueryEngine.WqlConnectionManager.ExecuteMethod(String methodClass, String methodName, Dictionary`2 methodParameters, Boolean traceParameters)\r\nManagementException details: instance of __ExtendedStatus { Description = "Please upgrade your Admin Console to newer version"; Operation = "ExecMethod"; ParameterInfo = "SMS_Identification"; ProviderName = "WinMgmt"; StatusCode = 2147749889; }; \r\n Where do I find that?
  4. Trying to install the remote console on a few computers of users that have rights for Remote desktop and operating system deployment. When ever I go and try to open the console on that user's computer it gets the message about not being able to connect to sccm server. I have no problem launching the console on my machine. Any Ideas why this is happening.
  5. So I am testing SSD drives with SCCM 1702 and have noticed that installing software like MS Office16 is failing even though the same package works correctly with a regular HDD. Is there a different package I need to use or a new way I need to create the install package for an SSD?
  6. Yes, the NAA account is setup correctly. It looks like the issue was that there was a cd in the drive and it was trying to read it. I removed the cd and it worked.
  7. So I have been on version 1702 for a few weeks now and at the start of this week, the deployments have been failing when the os is starting to be deployed. I have made no changes to the task. On Monday I was told that it failed to image a desktop. I looked at the logs and saw the 80070002 error looking more there are other errors none of them make any sense. I have double checked the Network access account nad redistributed the os package. I have even tried and built a new TS still the same results. Please help. I have attached the log file. smsts3.log Edit: I have looked at other issues like this and none of the suggestions have worked.
×
×
  • Create New...