Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'management point'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 16 results

  1. Good morning My MP is showing the following error in MPcontrol.log. As well, in monitoring/system status/site status, the Management Point role is showing the following: Total 0 bytes. Also, the service "ccmexec" is stopped, and will not start. When attempting to start it I get the following error: Event viewer shows error 10005 DCOM got error "1053" attempting to start the service CcmExec with arguments "-Service" in order to run the server: {B82CF833-7A61-4B84-9D69-C63E7B6DE6C0} I'm currently running Server 2016, Configuration Manager 1902. I've also attached the MPc
  2. *PROBLEM SOLVED, CHECK MY LAST POST* Hey, Perhaps someone could help me with this. My Management Point is freaking out. Everything has been working fine up until a few days ago. Started getting the following error: "MP Control Manager detected management point is not responding to HTTP requests. The HTTP status code and text is 500, Internal Server Error." I set up a new web service (Maik Koster's) like a week ago, which has been working. A few days go by and suddenly my clients didn't receive a policy when doing OSD. Saw MP was critical. Can't really find any information a
  3. We are having a very difficult time locating any posts, forum topics, or ms bulletins in regards to the attached distmgr.log file. If anybody of you knowledgeable helpful users on the forum can assist in ANY way, please feel free to offer any suggestions. We currently are unable to distribute any new data, sync dp's, etc... We have performed a site reset. We have removed MP role. We have removed and replaced the mentioned file. Kind of at a loss. Short of rebuilding the main site server, I'm not too sure as to our next step. Any assistance would be greatly appreciated. Thank you in advance f
  4. Hello, One of my Management Points in SCCM 2012 seems to have developed an issue where it will not allow clients to download Windows updates in software centre. When you click install they just stay on 'waiting to download' and then eventually fail with 'The software change returned error code 0x80240438(-2145123272).' Please can somebody help with this issue and point me in the right direction? Thanks
  5. Hello All, I am wondering if anybody has a step-by-step for implementing the IBCM for CM? I've read a lot of different articles, but none of them seemed to have all the pieces? Basic idea is to obtain the ability to manage portable devices (laptops) while those devices are off of the domain. EX. teacher laptops that need to be managed via CM while on summer break. There is NO AD in the DMZ. I can open needed ports on the firewall for communication between Primary site server/MP and MP in DMZ. We've got CM1511 fully functional within the domain. Client checks, dns, OSD, WSUS, etc all work
  6. Our environment contains a CAS site and 3 Site servers. Currently each site server has 1 DP and 1 MP. Because of a firewall and various security limitations, we are setting up a new DP, MP and update point that reports to one of the existing site servers. We use SCCM for OS Deployments. We Use Site Based boot media today. I do not see the benefit of selecting dynamic Media option when creating a boot disk because I still have to enter in a DP. So in my existing setup, does it just make sense to still use Site base media but have 2 boot disks for my one sccm site that has 2 MP a
  7. I have just started migrating from SCCM 2007 to SCCM 2012 and have deployed about 30 clients for a pilot. After troubleshooting why some machines are not installing patches I noticed they are choosing the old SCCM 2007 management point. Can someone explain why this is and how I can fix it?
  8. We have SCCM 2012 running on Windows Server 2008 R2 and it has been working great. Suddenly today PXE quit working and we found this error under Site Status: Status: Critical Site System Role: Management Point Total: 0 Bytes The Status Message Details alternates between these two errors: Message ID: 1104 Process ID: 2408 Thread ID: 4444 SMS Executive detected that this component stopped unexpectedly. Possible cause: The component is experiencing a severe problem that caused it to stop unexpectedly. Solution: Refer to your ConfigMgr Documentation or the Microsoft Knowledge Base for
  9. Hi Guys, Today while troubleshooting the MP role installation failure I saw " Failed to grab execution mutex. System error 258." in mpmsi.log file, Is this something because of pending reboot of the system (I noticed that system is pending for reboot in registry and the files that are waiting are mostly like ccm.tmp ). Log file snippet - MSI © (14:A0) [02:03:45:664]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server. MSI © (14:A0) [02:03:48:679]: Failed to grab execution mutex. System error 258. MSI © (14:A0) [02:03:48:679]: Cloaking enabled. MSI © (14:A0) [02:03
  10. Can someone help me, i cannot install Management Point on my server, here is my logs. I configures all parameters correctly but every time i get same error. i reinstaled server 7 times someone help me please <10-19-2012 18:07:12> SMSMP Setup Started.... <10-19-2012 18:07:12> Parameters: C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\x64\rolesetup.exe /install /siteserver:SCCM SMSMP 0 <10-19-2012 18:07:12> Installing Pre Reqs for SMSMP <10-19-2012 18:07:12> ======== Installing Pre Reqs for Role SMSMP ======== <10-19-2012 18:07:12> Fou
  11. I recently upgraded to SCCM 2012 SP1 CU2 per the guidelines on here and somehow managed to goof up my client deployment from my primary site. All my secondary sites are deploying correctly but within the ccmsetup logs i'm getting a "Client version '5.00.7804.1000' is not compatible with the site 'SRL' version '5.00.7782.1000'. Fail the installation. ccmsetup 8/29/2013 3:42:16 PM 4276 (0x10B4)". I can only assume it's because earlier in the log I see "Retrieved 2 MP records from AD for site 'SRL'" with it defaulting to the oldest version of 5.00.7782.1000 for SiteCode: SRL. It does see the
  12. Preface: Running SCCM 2012 on physical hardware, with MS Windows Server 2012 and SQL Server 2012. I know it isn't officially supported, but thus far most everything is working splendidly! So, I know I post more questions than answers here, but I'm still getting my feet under me with SCCM 2012. I need some brilliant minds to help me unravel an issue I've been having for some time now. My site statuses are all great except for my Management Point status. I keep getting a recurring critical error (Message ID 5436). I discovered that if I remove the MP role and re-add it, the MP status resets
  13. Hello, We have a site with two MP's, one used for a DMZ (behind fire wall) and one for the production environment. When installing the SCCM client for the production computers they connect to the correct MP but then quickly change to the wrong MP behind the firewall. MS explained that all MP's for a site are listed and the SCCM client choose one of them and then tries to connect. Then it tries another. Our problem is that it takes hours before the client changes MP again and it doesn't stay connected to the correct more than a couple of minutes. This causes the client not to register o
  14. If you remove and re-add the Management Point Role does that break anything in your environmment? We have 1 MP that does not work. It starts and stops and then will not restart. If I remove and re-add the role is it as simpple as that? or do I need to remove every package from that DP first? Our MP has this in error in the logs. CMPControlManager::UnregisterForIPAddressChangeNotification() returned 0x0 2/22/2012 9:32:42 PM 34676 (0x8774) MPStop(): UnregisterForIPAddressChangeNotifications() returned 0x0 2/22/2012 9:32:42 PM 34676 (0x8774) The registry change notifi
  15. I'm having a real issue with setting up my secondary site proxy management points. I've searched the topics and it seems that there seems to be many people with my error but each suggestion does not seem to solve my problem. I thought I had it with the webdav xml file. I made the changes and the errors went away but came back the next day. Error I'm getting in console: SMS Site Component Manager failed to install this component, because the designated Web Site of Internet Information Services is not running or started. Possible cause: The designated Web Site is in the Stoppe
  16. Hi, Sorry if this question is already in the forum, but i cannot find any answer. Try installing secondary site on Windows 2008 R2 64 bit server. But Management Point is not coming up. Any one can help?
×
×
  • Create New...