Jump to content


ImaNewb

Established Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ImaNewb

  1. Anyone? There has to be a way to have SCCM on 1 domain able to manage 2 domains with each having their own PKI CA. Maybe I am wrong...
  2. I am currently managing 2 companies that have a 2 way domain trust. These companies are sister companies but have separated infrastructure. They each have their own network; physical and logical, domain controllers, etc. I installed SCCM on Domain A and currently do not have infrastructure setup to install SCCM on Domain B so initially I setup SCCM with HTTP but moved to PKI/HTTPS last week. Everything on Domain A is going well but today all systems in Domain B have become unmanageable which I found out when troubleshooting installing the SCCM client on a VM in Azure on Domain B. I
  3. All, It has been maybe 3 years since I have touched SCCM but I am getting back in the game! I am going through the process of setting up an SCCM environment for my company and I cannot seem to find the documentation I need. I need help setting up WSUS on a separate server and all of my searches come up with SCCM 2012. Figured it has been 8 years since then and I have to believe this changed a little since then? When I attempted to do this, my SCCM server could not contact my wsus:8530 or wsus:8531 server. I believed I fubar'd this implementation so I am starting all over from scratch
  4. Jorgen, ADK Version 10 and I installed it to D:\ since I only want C:\ for the Windows System files. I was able to figure this out after much research, apparently "Secure Boot" was blocking the imports of the boot images into SCCM. Once I disabled it, I was able to import boot images without issues. Thanks!
  5. Setup: OS: Windows Server 2016 SQL 2016 SCCM Current Branch (1702) Memory: 64GB Disk: 700GB HDD Type: Virtual Machine on a Hyper-V Failover Cluster -------------------------------- I installed ADK v10 then installed SCCM and during the installation process it fails to import the default boot images. Now I have tried to import the boot images but that fails as well, see attachment. There is no AV on this machine as it is a new installation with basic configuration and I have searched this issue but I cannot get an answer for current branch. Co
  6. Simulacra75, Thank you for your reply, that was extremely helpful!
  7. This may be a stupid question but I am trying to determine how to test WMI Queries in SCCM. Example: I want to target Driver Packages for Make/Model in OSD Task Sequences I read several forums on how to set them in a TS but I would like to confirm the query is correct by pulling results from the SCCM DB if that is possible. Perhaps I need to run it on the machines themselves in WBEMTEST.exe Could anyone point me in the right direction on how to accomplish? I greatly appreciate it!
  8. Thanks, I figured it wasnt an SCCM issue but wanted to see if anyone else had performed this operation before. I will do some more digging and if nothing else I will manually copy the file over.
  9. I am testing a deployment of Cisco AnyConnect with the VPN Profile capability in SCCM 2012 R2 but I am having issues getting this to work. I have the .xml file but when I try to import I get an error: Invalid VPN profile. Missing element "Name". Considering this profile was created using Cisco's Profile Editor I am at a loss here. Can anyone point me in the right direction? Thanks!
  10. Think this is the answer. I am testing it now to confirm. The OSDisk Primary needs to be changed from OSDTemp.... to OSDisk http://www.wolffhaven45.com/blog/sccm/sccm-2012-r2-mdt-2013-uefi-os-deployment-error/
  11. I have a question in regards to installing Features on Windows Servers Post OS Install/OSD. I have MDT 2013 integrated with SCCM 2012 R2. I have created a MDT TS doing the following: Microsoft Deployment Custom Task Sequence (All other ones were for OSD) I removed all the steps in the TS except for the "Use Toolkit Package" Added Several MDT Sequence for Install Roles and Features, Selected SNMP for Server 2008, 2008 R2, 2008 R2 Core, 2012, 2012 R2. Removed the boot image since it is not needed. Deployed to my Test Collection. I see the TS Running on the test servers but when I
  12. I created 2 TS, one for Deploy new machine and 2nd for refresh. My applications install just fine in the new machine deploy but they fail to install when doing a refresh deploy. Is there any reason why they will fail? Here are some events from appdiscovery.log Entering ExecQueryAsync for query "select * from CCM_AppDeliveryType where (AppDeliveryTypeId = "ScopeId_D4223797-2A4E-4248-9D20-6C0655D5F0E9/DeploymentType_cbd6f344-60ce-4d64-895b-9aca641c23e9" AND Revision = 1)" AppDiscovery 8/16/2013 6:21:21 PM 1392 (0x0570) Performing detection of app deployment type Adobe Flash Play
  13. Did you ever get this resolved? I am having the same issue w/ my Application Web Point.
  14. Peter, You kind of lost me as I am new to SCCM and work in a very small shop. Doesnt the ADRs create the Deployment Package and then downloads the updates?
  15. I checked the distmgr.log, here are the errors found. ERROR CreateVirtualDirectory: Failed to update virtual directory SMS_DP_SMSPKG$. error = IDispatch error #3603 ERROR CheckDPforDrizzle: Could not find the desired DP ["Display=\\sccmserver.com\"]MSWNET:["SMS_SITE=CLA"]\\sccmserver.com\ in the SCF Cannot set the current Drizzle Role status for the DP. Error occurred. Performing error cleanup prior to returning. I found out that I didnt have IIS6 WMI Compatibility enabled in the features of my server. Installed the feature, restarted server. Now its a Sit and Wait game to see
  16. I created ADR(s) and the updates were downloaded to the WSUS folder specified and I confirmed that users have read & execute rights to the folder.
  17. Not sure what is going on here but my Client workstations are not detecting any windows updates from SCCM software update point. I installed the WSUS on the SCCM server, configured GPOs to point to the SCCM server per AnyWeb's guide on this forum. I tried the following to resolve but failed to fix: net stop "Windows Update" del /f /s /q %windir%\SoftwareDistribution\*.* REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update" /v NextDetectionTime /f REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate" /v SusClientId /f REG
  18. You may want to start off looking at WSUS services to make sure they are started and possible the roles for WSUS to confirm the components were installed. Also check your logs for the SCCM server. wsyncmgr.log, there may be others but this is the only one I can think of off the top of my head atm.
  19. The layout I am trying to do is the following being a small shop. For Compliance I would like to have the montly updates downloaded to the WSUS server. Create the following ADRs: EndPoint Protection Definition Updates Patch Tuesday Pilot Laptops/Desktops All Servers The question I have is can I download all the updates for the month then have my ADRs grab the updates from that folder for compliance? I do not want to download the same updates to different folders per ADR/Software Group. That does not seam ideal and a lot of overhead. It is suppose to be automatic right?
  20. Well I fixed this issue in 2 different ways. I copied the install files onto a USB drive and installed them on the PC as the Local Administrator. That did not resolve for all the laptops, for the ones I could not install on I had to Re-Image the laptop.
  21. I resolved this issue by installing the WSUS on SCCM Server.
  22. Great question and I WISH there was an answer or guidance on this issue because I am having issues of coming up with a similar Software Update Plan.
  23. Sweet deal, after researching this issue for a few days I found out what was broke and fixed it!! After looking over the log files I came across some items that failed to install or register properly. Logs: SMSPORTALWEBSetup and SMSAWEBSVCSetup WCF was not activated and IIS ASP.NET is not registered Solution: Check the Server Manager console, under Features, under .Net Framework Features. Click to select the checkbox forWCF Activation. Open CMD Prompt. navigate to "%systemroot%\Microsoft.NET\Framework\v4.xxx(xxx is different versions). Run aspnet_regiis.exe -i. Wait about 10-15 minutes
  24. I broke my application catalog website for SCCM 2012 and need help fixing it. I was in the process of troubleshooting SCCM 2012 issue syncing with WSUS on another server within the same network. I uninstalled WSUS on both servers and IIS, not sure why I did that on SCCM server but I did. I ended up putting the WSUS on the server with SCCM because of to long trying to resolve the issue. Needless to say after reinstalling IIS and WSUS with SCCM it get the following error: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed
  25. Warning!! Do NOT uninstall IIS from the SCCM Server, this will break your Application Catalog Website Point. Now I got to figure out how to fix that...SOB..Kick myself
×
×
  • Create New...